HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Veliki obožavatelji putovanja, Adriana i Duje Ćaleta Car odvojili su nekoliko dana za sebe i krenuli na prestižnu ljetnu destinaciju, rezerviranu za elitu. Na francuskoj rivijeri, točnije u Cannesu, poznati bračni par uživa u romansi i dobroj zabavi, a s fotografija koje je na svom Instagram profilu objavila Adriana Ćaleta Car, možemo vidjeti kako su zgodni supružnici na luksuznu destinaciju ponijeli same hit komade.

Adriana i Duje Ćaleta Car zabavljaju se u Cannesu

Par se fotkao u restoranu La Guérite, koji nije poznat samo po nevjerojatnoj hrani i još ljepšem pogledu, već i dobroj zabavi.

PROČITAJTE: Htjeli ili ne, ove “ružne cipele” vrući su trend za proljeće, a Adriana Ćaleta Car odlično ih nosi

Na fotografijama koje je objavila, stylish supruga poznatog hrvatskog nogometaša stoji na stolcu i pozira u zagrljaju uz svog dragog, koji je odjeven u tamnoplavu košulju i plave hlačice.

Zanosna Adriana odjevena je u predivnu haljinu za pažu u pastelnim bojama, s visokim rasporkom koji ističe njezinu vitku liniju.

Riječ je o kačkanoj haljini modne kuće Missoni, idealne za nezaboravne dane na francuskoj rivijeri.

“Odmor sa suprugom”, napisala je manekenka i poduzetnica uz fotografije na kojima ona i njezin dragi blistaju od sreće.

Adriana i Duje Ćaleta Car hello magazine croatia hrvatska Cannes

Adriana i Duje Ćaleta Car vole se već više od deset godina

Adriana i Duje Ćaleta-Car vjenčali su se u lipnju 2022. godine u Dubrovniku, godinu dana nakon što su izmijenili bračne zavjete kod matičara. Uz njihovo vjenčanje, glavna vijest u medijima danima je bila i netipična vjenčanica koju je mladenka odabrala za vjenčanje.

Par ima dvoje djece.

Još vijesti iz svijeta glazbe, mode, ljepote, serija, filmova i putovanja čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti