HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U seriji “Svita” Adrian Grenier doslovce je utjelovio najpoznatijeg glumca na svijetu koji sa svojim prijateljima od jutra do mraka uživa u čarima koje novac i slava donose, no čini se da je ipak shvatio da holivudski stil života nije za njega – ni u profesionalnom ni u privatnom smislu. Nekoć velika nada i jedan od najpoželjnijih glumaca, Adrian Grenier kojima je i poznat kao dečko Anne Hathaway, odnosno Andy iz filma “Vrag nosi Pradu” zauvijek je okrenuo leđa svjetlima reflektora, a čini se da se na holivudska brda ne namjerava vraćati.

Adrian Grenier

Adrian Grenier odustao je od Hollywooda i sad ima najbolji posao

“Letio sam visoko godinama, dva desetljeća sam proveo u Hollywoodu nakon što sam odrastao u New Yorku, ali sada živim puno prizemniji život”, izjavio je Adrian i tako otkrio zašto je odlučio sve napustiti i otići u Teksas, piše Us Weekly.

Adrian Grenier

“Odlučio sam da ću živjeti bliže prirodi i posvetiti se svojoj ženi, imati obitelj i dijete, zbog čega sam jako uzbuđen.“, izjavio je 47-godišnji Adrian Grenier.

Bivša nada Hollywooda kaže kako sad ima najbolji posao na svijetu jer je – tata!

PROČITAJTE: Živjeti kao u filmu Vrag nosi Pradu – Kuća Mirande Priestly prodaje se za vrtoglavu cijenu

“Osjećam se kao da ću puknuti. Baš sam zaljubljen u ovo dijete. Apsolutno je prekrasan i već sam tako ponosna na njega, a sve što radi je kakanje.”, izjavio je kad mu se rodio sin.

Adrian Grenier uživa u blatu i prirodi sa svojom obitelji

Nakon odlaska iz Hollywooda Adrian Grenier je uložio u ekološku tvrtku za čišćenje “Blueland”, otkrio je i da se osjeća jako mirno zbog svoje odluke da se posveti obitelji, prirodi i samom sebi.

Voli sporiji način života koji dana vodi i smatra ga dobrim ne samo za njegovu obitelj, već i za njihovo cjelokupno mentalno zdravlje.

Glumac hitova

“Puno sam se razvijao, ali sam puno vremena provodio u prirodi. Ima toliko toga za naučiti o tome kako funkcioniramo kao ljudska bića, jer proizlazimo iz prirode – dolazimo iz prirode. Dakle, ako slušamo prirodu, priroda će nam reći kako da budemo u većoj harmoniji.”, otkrio je svoja razmišljanja Adrian.

druge vijesti