HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jedna od najpopularnijih hrvatskih influencerica Dora Martinović, koja stoji iza profila pod nazivom Dorica 505, već godinama osvaja pratitelje na društvenim mrežama svojim originalnim outfitima i nevjerojatnom estetikom. Lijepa poduzetnica, rodom iz Dubrovnika, pristalica je zdravog načina života zbog čega rijetko varira kad je njezina prepoznatljiva, manekenska figura u pitanju. Trening Dore Martinović, kako doznajemo s njezinog Instagram profila, odrađuje se uglavnom u teretani, pod budnim okom trenera koji zna najbolje vježbe za održavanje vitke i ženstvene figure.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dora Martinovic (@dorica505)

Trening Dore Martinović otkriven na Instagramu

Poznata influencerica, koja je nedavno s partnerom i još jednim prijateljem otvorila i kafić u Zagrebu, objavila je sva Instagram Storyja iz teretane, na kojima možemo vidjeti kako izgleda njezin trening.

PROČITAJTE: Kako je postigla fit formu? Ovako izgleda plan za trening Dua Lipe!

Pod budnim okom trenera Kreše Dora izvodi vježbe s kotačem za trbušnjake koje pokreću cijelo tijelo, a koje nisu nimalo lagane.

Zatim možemo vidjeti Doru kako izvodi poznatu vježbu koju neki izvode s utezima, a neki s loptama, a koja bi mogla biti zaslužna za tanak struk zgodne influencerice.

Trening Dore Martinović uključuje i ruski twist

Riječ je o vježbi pod nazivom ruski twist ili ruski zaokret, a koja uključuje okretanje prema boku uz podignute noge, savijene u koljenu.

Evo kako to izvodi Dora Martinović!

druge vijesti