HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sve što rade je decentno, a tamo žene mogu biti sigurne da im dr. Maja Kolić, glavna doktorica u Esteri, neće dozvoliti da pretjeraju ni s jednim estetskim zahvatom. Dr. Kolić je vrsna dermatologinja koja će prije svega voditi brigu o zdravlju i kvaliteti kože, nakon čega će se posvetiti i estetskom dijelu dermatologije.

Ana, kako to da je Estera ovako brzo postala najpoželjnije mjesto u Zagrebu kada je riječ koži i ljepoti?

Estera je poliklinika za opću i estetsku dermatologiju pod stručnim vodstvom dermatologinje dr. Maje Kolić i ona je najzaslužnija za ukazano povjerenje pacijenta. Kvaliteta i stručnost medicinske usluge se podrazumijevaju. Vrijedni tim Estere marljivo radi kako ne bismo samo zadržali visoke standarde koje smo u početku postavili, već kako bismo ih i nadmašili. To se odnosi na sve što radimo, od komunikacije putem Instagrama, telefona, prijema, pa sve do uputa i savjeta nakon što pacijentica izađe iz prostora Poliklinike Estera. Našim je pacijenticama važno znati da smo za njih odabrali provjerene uređaje i preparate, rekla bih i najbolje koji trenutno postoje na svijetu. Također, veseli ih i da se nalaze u lijepom ambijentu gdje brinemo za najsitnije detalje, od šalice za kavu do ogrtača za tretmane. Sve je birano pomno kako bi boravak u Esteri bilo iskustvo povezano s ugodom.

poliklinika estera

Što razlikuje Esteru od ostalih poliklinika? Čini nam se da ih u Zagrebu ima uistinu mnogo.

U Hrvatskoj je velika potražnja za minimalnim estetskim zahvatima, naročito botoxom i dermalnim filerima. Ali zapravo ima svega nekoliko specijalističkih dermatoloških poliklinika koje liječe kožne bolesti, a ujedno su i specijalisti za estetsku dermatologiju. Estera je upravo takva poliklinika, pokriva opću dermatologiju i estetsku dermatologiju. U Esteri se liječe sve kožne bolesti, kontroliraju i uklanjaju madeži, rade se sklerozacije, liječe spolne bolesti, liječe se akne… Isto tako brinemo o ljepoti i pomlađivanju lica i tijela.

Mislim da nijedna druga poliklinika nije koncipirana kao tim ekonomistice i liječnice što nam je operativno velika prednost. To znači da je doktorica posvećena potpuno i isključivo pacijentima te svom daljnjem školovanju i usavršavanju. Tim pristupom je doktorica uspjela završiti i opsežnu certificiranu edukaciju iz akupunkture koja je namijenjena isključivo za liječnike. Ja sam zadužena za sve što nije medicina, od nabave, financija, prodaje pa do vođenja administracije i organizacije tima.

I na kraju, možda najvažnije, razlikujemo se po našim vjernim klijenticama koje su naši najbolji ambasadori jer biraju prirodne rezultate i vode se kao i mi krilaticom da je na prvom mjestu zdravlje, a onda ljepota.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Andabak Volk (@anaandabakvolk)

Pored spomenute krilatice, slogan Estere je zapravo Nova era dermatologije?

Tako je. Nova era dermatologije predstavlja moment u kojem se nalazi estetska industrija koja se okreće minimalno invazivnim estetskim zahvatima i uređajima. I uistinu, noviteta ne nedostaje. Idućih deset godina očekuje nas još veći napredak u tehnologiji što se tiče uređaja koji su sve sofisticiraniji. Sada se najveće promjene događaju u načinu i tehnici izvođenja tretmana botoxom i dermalnim filerima te sve većoj popularnosti injektibilnih preparata za poboljšanje kvalitete kože. Estera ide u korak sa svim novitetima.

Kada je nešto novo, a pritom i dobro te ima konzistentnu kvalitetu, privuče veliki broj i poznatih osoba koje su za uljepšavanje svog lica, oblikovanje tijela, a posebice za brigu o zdravlju kože, izabrale upravo Esteru. Ana, kako to da sve poznate Hrvatice dolaze u Esteru?

Ne bih rekla da baš sve poznate Hrvatice dolaze u Esteru. U Hrvatskoj, osobito u Zagrebu, ima mnogo odličnih poliklinika. Mi smo jednako zahvalni na posjetu javnih osoba kao i osoba koje vode privatan život. Svima se na jednak način trudimo opravdati poklonjeno povjerenje. To podrazumijeva uistinu detaljne konzultacije, pomno slušamo pacijenta, od anamneze, do stila života, želja i potreba pa do postavljanja realnih očekivanja i protokola.

Klijentice i klijenti nas odabiru prvenstveno zato što vjeruju našem medicinskom osoblju. Također, napravili smo izbor ponajboljih uređaja i preparata koje nabavljamo iz cijeloga svijeta. Posebno smo posvećeni pomnom biranju onoga što smatramo najučinkovitijim i najsigurnijim od trenutne svjetske ponude vezane za uljepšavanje i pomlađivanje. Mogu se pohvaliti da sam stvarno pravi ‘beauty izbornik’ i da ću se potruditi priskrbiti najbolje proizvode iz Amerike, Koreje, Japana.

poliklinika estera

Je li s poznatim osobama teže ili lakše raditi nego s ostalima?

S većinom osoba iz javnog života koje nam dolaze, veže nas ili prijateljstvo ili neka poveznica tako da nam je sa svima vrlo ugodno raditi.

Glumici Jeleni Otašević Babić smo jako zahvalni jer nam je ukazala povjerenje i pristala biti ambasadorica Estere zajedno sa svojom majkom i prije nego što smo službeno otvorili Esteru. Jelenu znamo još iz srednjoškolskih dana budući da je pohađala Klasičnu gimnaziju, dok smo pak dr. Maja i ja pohađale 7. gimnaziju u Križanićevoj ulici. Jelena je čak i proslavila rođendan u Esteri, priređen joj je surprise party, odmah nakon tretmana.

U Esteru redovito dolazi i prelijepa Iva Šarić koja je moja prijateljica preko vrtića u koji su išla naša starija djeca. S Lanom Pavić sam surađivala dok sam još radila u hotelijerstvu. Iva Radić nas prati od prvog dana, a odabrala nas je i glumica Nina Violić.

Sve su to žene koje cijenim i koje znaju što hoće i što neće kada je riječ o njihovom izgledu.

Nije tajna da i Severina dolazi u Esteru?

Ne, nije tajna! Ja sam Severinina obožavateljica, to također nije tajna. Odrasla sam na njezinim pjesmama. Na početku karijere je živjela na Jarunu gdje sam odrasla. Onda bih se sakrila i gledala je s divljenjem ispred zgrade. Bila sam Severinin stalker dok ta riječ još nije niti postojala. Jako sam sretna što nas je Severina odabrala jer ona može bilo gdje na svijetu ići, a dolazi u Esteru.

Koji je najdraži Severinin tretman?

Mislim da Severina najviše voli Ultherapy, a za redovitu njegu Carboxy tretman za lice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Andabak Volk (@anaandabakvolk)

Koji tretman Vi odabirete za sebe?

Uglavnom isprobam sve. Redovito radim kemijski piling i to radim religiozno svaka dva tjedna čitavu godinu jer imam melazmu i taj mi tretman drži hiperpigmentacije pod kontrolom. Jednom godišnje radim Ultherapy, dva puta godišnje botox, jednom godišnje PRP podočnjaka. Kad god imam 3 slobodne minute, uđem u kriokomoru. Posljednja stvar koja me oduševila su injekcije polinukleotida iz Koreje pomoću kojih već drugu godinu zaredom pripremam kožu za ljeto kako bi ostala hidratizirana, meka i opet, kako bih hiperpigmentacije držala pod kontrolom.

Na koji način odabirete tehnologiju koju uvodite u Esteru?

Puno putujem i privatno i poslovno. Na svakom putovanju istražujem, a imamo i doktore konzultante iz svijeta s kojima razmjenjujemo iskustva. Biramo najbolje, provjereno i sigurno. Doktorica sve testira, a ja sam najčešće pokusni kunić. Većinu stvari zapravo odbijamo zato što tražimo rezultat i sigurnost. To mnogi proizvođači obećavaju, ali ne isporučuju. Mi tu ne radimo kompromis.

Izbjegavamo potpuno nove tehnologije i čekamo da prođe određeno vrijeme i broj zahvata sa studijom koja će potkrijepiti ono što proizvođač obećava.

poliklinika estera

Koji su Vam omiljeni beauty proizvodi koje birate i za sebe?

U torbici uvijek imam Colorescience mineralni puder u prahu sa zaštitnim faktorom 50 koji nanosim 5 – 6 puta tijekom dana. Odlična zaštita i savršen mat efekt.

Otkrila sam Forlle´d Platinum kremu za područje oko očiju i to je prva krema za područje oko očiju koja meni djeluje, smanjuje bore, hidratizira i od koje mi ne suze oči.

Moj omiljeni proizvod za svakodnevno čišćenje lica je Neostrata Facial Cleanser koji daje radiant look.

Koji biste savjet dali ženama koje razmišljaju o minimalno invazivnim estetskim zahvatima?

Obratite se dermatologinji po svom izboru. U idealnim uvjetima to će biti doktorica na duge staze koja će s vama kreirati protokol za zdravlje vaše kože kao i pro age protokol. Svatko od nas je drugačiji i bitan je individualan pristup. U Esteri, primjerice, botox temeljito planiramo. Za prvi botox kod nas ćemo izdvojiti oko sat i pol vremena, a za dva tjedna će uslijediti touch up koji će trajati oko 45 minuta radi eventualnih korekcija. Svakako će se napraviti i test mimičkih proba te razgovor s doktoricom. Razgovor ne služi samo kao razmjena informacija, već kroz dulji razgovor, dr. Kolić proučava i mimiku dok govorimo. Radimo polako, temeljito i oprezno, a sve u svrhu efektnog, ali prirodnog rezultata. Želimo da su naše pacijentice zadovoljne, a to se odražava i na njihovim licima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Andabak Volk (@anaandabakvolk)

druge vijesti