HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvatska aktivistica, kolumnistica, glumica i glavna urednica Jelena Veljača oduvijek je prepoznatljiva po svojoj njegovanoj plavoj kosi. Dok boju kose rijetko mijenja, poznata Hrvatica rado se poigrava s duljinom kose, a u posljednje vrijeme najviše joj se dopada praktična i ženstvena bob frizura, koja je uostalom i najvećih hit iz svijeta frizura u posljednjih nekoliko godina. Dok je cijelu zimu provela uz nešto dulji bob, uglavnom stiliziran u razbarušene valove, Jelena Veljača ovih se dana zaputila u frizerski salon s odlukom o drastičnom rezu. Nova frizura Jelene Veljače istodobno je glamurozna i vrlo nosiva, idealna za zaposlenu mamu koja je uvijek u pokretu.

Jelena Veljača kosa bob smokey eye hello magazine croatia hrvatska nova frizura Jelene Veljače

Nova frizura Jelene Veljače inspirira na promjene

Na početku proljeća mnoge se žene odlučuju na nove frizure ili promjenu boje kose, a svi koji prate aktualne trendove znaju da je s bobom teško pogriješiti.

PROČITAJTE: Jelena Veljača za HELLO! – Uvijek sam za to da su žene glasne, da ih se čuje!

Flippy bob, koji su već isfurale Zendaya i Jennifer Lopez naglašava se kao apsolutni hit sezone, no u stvarnom životu, izvan crvenog tepiha, žene uglavnom traže kraće ili dulje, ravno ošišane frizure u tom poznatom stilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SalonFranić (@salonfranic)

Kratki bob, nova frizura Jelene Veljače, vrlo je sličan popularnom francuskom bobu i boyband bobu, a lijepoj urednici izvrsno pristaje.

Uz novu frizuru, Jelena Veljača isprobala make up look koji se vraća na scenu

Nekoć je bilo nezamislivo otići u izlazak bez smokey eye looka, a zatim je taj make up trend dvijetisućitih potpuno pao u zaborav.

Jelena Veljača kosa bob smokey eye hello magazine croatia hrvatska nova frizura Jelene Veljače

Beauty insajderi kažu kako se smokey eye način šminkanja vraća na velika vrata, zajedno s ostalim Y2K trendovima, kao što su traperice niskog struka, tube topovi i strukirani blejzeri.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024