Samo jednim outfitom Zendaya je predstavila baš sve hitove dvijetisućitih

Ako u glavi čujete pjesmu "Bug a Boo" grupe Destiny's Child dok gledate ove fotke, ne brinite se, niste jedini.

08 ožujka 2024

Zendaya korzet podvrnute traperice hello magazine croatia hrvatska Zendaya trendovi dvijetisućitih PROFIMEDIA
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Trendovi dvijetisućitih u punoj su snazi već nekoliko godina, a modni dizajneri svako toliko iz ropotarnice (ne tako davne) povijesti izvlače komade na koje smo već zaboravili. Baš kad smo mislili da nas Zendaya nakon brojnih premijera filma Dina 2 više ne može iznenaditi, lijepa glumica osvanula je na dodjeli nagrada ESSENCE Black Woman in Hollywood Awards u nevjerojatnom izdanju koje je najavilo sve Y2K trendove koji će tek zaživjeti. Uz slavni flip bob, već proglašen hit frizurom 2024. godine, Zendaya je odjenula komade koje su nekoć na eventima nosile Britney Spears i cure iz grupe Destiny’s Child.

Zendaya korzet podvrnute traperice hello magazine croatia hrvatska Zendaya trendovi dvijetisućitih

Za izbor odjeće je, naravno, zaslužan njezin stilist Law Roach, no bez Zendayinog stava ni jedan outfit ne bi izgledao tako dobro.

Zendaya i trendovi dvijetisućitih vole se javno

Na dodjeli nagrada ESSENCE Black Woman in Hollywood Awards 27-godišnja Zendaya pojavila se u casual glam outfitu kojim je još jednom privukla najviše pažnje.

PROČITAJTE: Mislili smo da ne postoji haljina koju još nismo vidjeli – Onda je stigla Zendaya

Odjenula je potkraćene traperice s podvrnutim nogavicama koje će biti apsolutni hit u svijetu hlača nadolazeće sezone, a koji je krajem devedesetih i početkom dvijetisućitih uz štikle nosila svaka trendi djevojka.

Ključni komad ovog odličnog outfita bio je korzet u kojem se u razdoblju Y2K izlazilo u klubove i odijevalo za sve važnije izlaske.

Srebrni čipkasti korzet zanosne Zendaye ipak ne stiže iz lokalne robne kuće već je remek-djelo s potpisom francuskog dizajnera Jeana Paula Gaultiera i to iz njegove couture kolekcije za 2020. godinu.

Zendaya korzet podvrnute traperice hello magazine croatia hrvatska Zendaya trendovi dvijetisućitih

Glomazna choker ogrlica također je dio JPG looka s njegove finalne modne revije.

Koji su još trendovi dvijetisućitih prisutni u Zendayinom outfitu?

Remen u obliku lanaca još je jedan detalj koji podsjeća na konfuzno modno razdoblje dvijetisućitih, baš kao i bijele štikle.

Zendaya korzet podvrnute traperice hello magazine croatia hrvatska Zendaya trendovi dvijetisućitih

Zanosna Zendaya hommage toj zabavnoj modnoj eri odala je i uz make up sa svjetlo smeđim ružem na usnama i širokim metalnim narukvicama koje su tada bile veliki hit.

druge vijesti