HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kad su nokti u pitanju, neki trendovi manikura su na zalasku dok će nas drugi pratiti i u toplijim danima 2024. godine. Seksi crvenu manikuru koju je u modu vratio jedan TikTok trend zamijenit će nijanse poput tamnoplave ili sivo-smeđe, a najavljuje se i veliki povrat metalik lakova za nokte. Elegantne, prozračne manikure koje podržavaju old money estetiku i clean girl look i dalje će biti u trendu, a francuske manikure koje su se nakon dugog izbivanja vratile na scenu, tek će doživjeti svoj pravi procvat. Mliječna francuska manikura veliki je trend koji ćemo obožavati i u 2024. godini, a kako dobro izgleda možemo pogledati na noktima brojnih svjetskih trendseterica – od Dua Lipe i Kaie Gerber do Nike Turković.

Nika Turković manikura mliječna francuska manikura hello magazine croatia hrvatska mliječna francuska manikura

Mliječna francuska manikura chic je način da postignete profinjen izgled

Poznata hrvatska pjevačica Nika Turković na svom je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija iz svog doma, na kojima možemo vidjeti kako se sprema za izlazak te uočiti nekoliko beauty trendova.

PROČITAJTE: Ovu suknju najčešće nosimo u ljeti, no Nika Turković smatra je savršenom za zimu – i u pravu je

Nika je još uvijek vjerna zagasitim, zemljanim tonovima make upa, koje joj odlično pristaju, a isprobala je i wet look frizuru o kojoj se u posljednje vrijeme sve više govori.

Premda je sama mliječna francuska manikura diskretna i nepretenciozna, na fotografijama Nike Turković odmah privlači pogled jer izgleda uistinu očaravajuće.

Istu manikuru na dodjeli nagrada Grammy Dua Lipa predstavila je kao ultimativni trend

Zanosna Dua Lipa s mliječnom francuskom manikurom osvanula je na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy što su portali koji prate trendove iz svijeta ljepote odmah zabilježili.

Nika Turković manikura mliječna francuska manikura hello magazine croatia hrvatska mliječna francuska manikura Dua Lipa

Mliječna manikura Dua Lipe s dugačkim četvrtastim noktima osmišljena je u kreativnoj radionici manikerke Kim Truong koja već godinama radi s klijentima sa celebrity A-liste.

druge vijesti