HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Ako ste mislili da će ružičasti i rumeni obrazi u stilu Strawberry djevojke u 2024. godini izaći iz mode, razmislite ponovno. Jedan od trenutno najtraženijih kozmetičkih proizvoda, o kojem bruje TikTok i poznati ženski portali na licu daje upravo takav efekt te najavljuje još neke beauty trendove. MILK Cooling Water Jelly Tint tek je došao u prodaju, a već je podigao mnogo prašine i rasprodao se u samo nekoliko sati u kozmetičkim lancima Sephora, piše Marie Claire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milk Makeup (@milkmakeup)

Sada se može kupiti na službenoj stranici brenda, no kad je tek bio u najavi, na listi čekanja je bilo čak 45 000 imena, željnih da isprobaju ovo malo čudo kozmetike.

Po čemu je MILK Cooling Water Jelly Tint tako poseban?

Čini se da je brend MILK ovim proizvodom uspio napraviti savršenu marketinšku kampanju jer su društvene mreže preplavljene recenzijama ovog proizvoda, a svi koji vole novitete iz svijeta kozmetike imaju FOMO i osjećaj da ga “moraju nabaviti”.

rumenilo u sticku beauty trendovi 2024 hello magazine croatia hrvatska MILK Cooling Water Jelly Tint

O čemu je zapravo riječ?

Sam brend svoje nove stickove opisuje kao “prozirne, želatinaste boje za usne i obraze napravljene od hidratantne morske vode i aloe vere zbog čega se boja nadograđuje kao akvarel na licu”. Savršeno za postizanje glazed make up looka”!

PROČITAJTE: TikTok kaže – Ovo je najtraženiji parfem s vanilijom

MILK Cooling Water Jelly Tint stiže u četiri boje, crvenoj (“Chill”), ljubičastoj (“Splash”), koraljnoj (“Spritz”) i ružičastoj (“Burst”).

Sam proizvod zaista se migolji poput gumenih bombona i čini se da je upravo to osvojilo TikTok.

rumenilo u sticku beauty trendovi 2024 hello magazine croatia hrvatska MILK Cooling Water Jelly Tint

Tekstura proizvoda MILK Cooling Water Jelly Tint spaja zabavu s procesom šminkanja

Zbog “migoljave teksture”, ovaj stick izgleda uistinu zabavno, a zbog kvalitetnih sastojaka obrazima i usnama daje pravu dozu transparentne boje, govore djevojke na društvenim mrežama.

 

 

S cijenom od 48 dolara baš i nije povoljan, no čini se da je pronašao put do srca svojih kupaca.

Popularnost ovog sticka nagoviješta ne samo popularnost šminke u ružičastim i crvenim nijansama u 2024. već i trend sladunjavih proizvoda koje smo voljeli u dvijetisućitima te kozmetike 2u1 ili 4u1 kao ultimativnog beauty trenda.

rumenilo u sticku beauty trendovi 2024 hello magazine croatia hrvatska MILK Cooling Water Jelly Tint

 

druge vijesti