HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznatoj hrvatskoj glumici Tihana Lazović izvrsno leže transformacije kad su make up i frizure u pitanju. Rođena Zadranka na jednom je nedavnom eventu pokazala kako joj dobro stoji natapirana kosa u stilu Barbarelle, kakvu je nedavno na dodjeli nagrada Grammy nosila Miley Cyrus, a u drugoj prilici osvanula je uz look koji podsjeća na slavnu preminulu britansku pjevačicu. Make up look Tihane Lazović u stilu Amy Winehouse talentiranoj glumici odlično stoji, baš poput lagano natapirane kose koja ovo izdanje čini nosivim u svakoj prigodi.

Tihana Lazović glumica šminka make up Amy Winehouse hello magazine croatia make up look Tihane Lazović

Retro make up look Tihane Lazović vrijedan je spomena

Premda od 2011. godine više nije s nama, Amy Winehouse ostavila je neizmjeran trag u svijetu glazbe, a njezin pomaknut rockabilly stil i danas inspirira mnoge njezine obožavateljice.

PROČITAJTE: Uvijek korak ispred – Nika Turković zna koja će frizura izdvojiti prave poznavateljice trendova iz mase

Amy je bila prepoznatljiva po natapiranoj crnoj polupodignutoj frizuri te ekstremno naglašenoj crti na kapcima, koju je postizala uz pomoć crne olovke za oči i sjenila.

Make up look Tihane Lazović blago koketira s takvim izgledom, zahvaljujući diskretno natapiranoj frizuri i smeđem sjenilu uz pomoć kojeg je našminkana prenaglašena crta na očima.

Ne treba naglašavati da u ovom izdanju poznata hrvatska glumica izgleda fantastična.

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, trendova, putovanja, glazbe i celebrityja čitajte na HELLO! Croatia.

druge vijesti