HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Nika Turković jedna je od onih djevojaka koje su uvijek korak ispred trenda pa je njezin Instagram profil prava inspiracija kad su frizure, šminka i modni dodaci u pitanju. Trendovi dvijetisućitih i ove će sezone biti vruća tema, kako u shoppingu tako i u frizerskim salonima, a dok će se mnoge djevojke odvažiti isprobati frizure s dva spuštena pramena uz lice, koji su tada bili ultimativni hit, Nika Turković ima ideju kako taj beauty trend podići na novu razinu. Njezina frizura s pletenicama nešto je što svakako vrijedi kopirati.

Nika Turković frizura Y2K hello magazine croatia hrvatska

Frizura s pletenicama Nike Turković pokazuje kako malen detalj može napraviti veliku razliku

U razdoblju devedesetih i dvijetisućitih sve su cool djevojke nosile repove ili raščupane punđe s dva ključna detalja – pramenovima koji su namjerno ostavljeni da padaju uz lice. Takve frizure nosile su Beyonce, Mel C, djevojke iz grupe All Saints i brojne druge glazbene i modne ikone iz tih razdoblja, a ako su htjele izgledati posebno zanimljivo te bi pramenove isplele u tanke pletenice. Danas su takve pletenice dobile nadimak “baby braids”.

PROČITAJTE: Zendayina Y2K frizura i odličan make up prava su inspiracija za vikend izlaske

Nika Turković dobro je upoznata s takozvanim Y2K trendovima pa zna koju moć ima frizura s pletenicama koje nonšalantno padaju uz lice.

Frizura za modno odvažne

Poznata hrvatska pjevačica na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira odjevena u crni outfit uz koji u oči upada retro frizura.

Tanke pletenice Nika nosi uz razdjeljak na sredinu i zalizanu kosu te uz make up look sa smeđim ružem na usnama i dramatičnim tušem na očima.

druge vijesti