HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Otkako se pojavila na glazbenoj sceni, Lana Del Rey osvaja publiku svojim melankoličnim zvukom, retro estetikom te make up lookovima s neodoljivim vibrama šezdesetih. Svijetli ruž na usnama i mačkasto uvijena crta tušem na kapcima zaštitni su znak poznate pjevačice koja tek tu i tamo u nijansama odskače od prepoznatljivog načina šminkanja, no uvijek zadržava jedinstven, prepoznatljiv look. Fascinira vas make up look Lane Del Rey? Njezin vizažist Etienne Ortega upravo je otkrio sve tajne šminkanja lica zvijezde hitova National Anthem iVideo Games.

mačkasta linija tušem hello magazine croatia hrvatska make up look lane Del Rey

Make up Lane del Rey prepoznatljiv je po mačkastoj liniji tuša na kapcima

Etienne Ortega za Byrdie je otkrio da Lana ima fantastičan ten zbog čega na njezinom licu koristi Shiseido puder koji ima srednju moć prikrivanja te fiksira lice puderom u prahu Laure Mercier.

PROČITAJTE: Rezervirano za cool cure – Omiljeni vizažist Lane Del Rey izbacio je svoju make up liniju

Kad su usne u pitanju, Etienne često kombinira nekoliko nijansi ruževa kako bi dobio srednju smeđu boju koju Lana u posljednje vrijeme nosi, a otkako je i on sam izbacio svoju make up liniju, njegova slavna klijentica ima punu torbicu ruževa i sjajila za usne iz kolekcije s potpisom Etienne Ortega. U posljednje vrijeme Lana Del Rey sve češće nosi look s tamnije obrubljenim usnama, koji je bio vrlo popularan u devedesetima, a koji je zaštitni znak njezinog vizažista koji je poznat po make up lookovima koje smišlja za cool djevojke iz glazbene industrije poput Lane, Christine Aguilere i Demi Lovato.

mačkasta linija tušem hello magazine croatia hrvatska make up look lane Del Rey

Make up look Lane Del Rey ne bi postojao bez retro linije tušem na očima čiju debljinu Etienne i Lana biraju ovisno o prigodi.

PROČITAJTE: U vintage stilu – Izašle odlične nove fotografije za rođendan Lane Del Rey

“Nekad izvodimo poprilično tanku crtu, a nekad kopiramo dramatičnu crtu na kapcima u stilu Priscille Presley”, izjavio je Etienne Ortega. Lanin omiljen tuš je Givenchy Liner Disturbia, a olovke za oči Make Up For Ever’s Artist Color Pencils u smeđoj ili crnoj nijansi.

mačkasta linija tušem hello magazine croatia hrvatska make up look lane Del Rey

 “Ako Lana ima nastup, uvijek gledam kutove kamere i osvjetljenje”, govori Ortega i naglašava kako mu je vrlo bitno kako će Lana izgledati zatvorenih i poluzatvorenih očiju za vrijeme nastupa.

“U tim prigodama definitivno volim da crta tuša ide malo više prema gore”, otkrio je vizažist lijepe pjevačice koji je zaslužan i za njezin nedavni make up look na Coachelli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LanaBoards (@lanaboards)

druge vijesti