HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koja je tajna ljepote Adriane Lime zbog koje joj ten izgleda tako nevjerojatno? Zanosna Brazilka manekenstvom se počela baviti u tinejdžerskim godinama, a njezina koža i dan danas izgleda glatko i blistavo, a opet tako prirodno. 43-godišnja ljepotica u više je intervjua izjavila da je najvažnije lekcije o ljepoti naučila još u djetinjstvu te da zasluge za predivan ten pripisuje jednoj namirnici koja je jako popularna u njezinoj domovini.

Kokosova voda je najveća tajna ljepote Adriane Lime

Adriana Lima za Vogue je izjavila da joj je majka od malih nogu govorila da pije puno kokosove vode.

PROČITAJTE: Rižina voda – Stoljećima se koristi za besprijekoran ten, ne sadrži kemikalije, a lako ju je napraviti kod kuće

“Uvijek mi je govorila da pijem puno kokosove vode. Kokos je vrlo bitan dio kulture u Brazilu”, izjavila je lijepa majka troje djece.

Adriana Lima hello magazine croatia hrvatska tajna ljepote Adriane Lime

Adriana Lima ima još jedan trik s kokosovom vodom, koji je kako kaže, bolji od hidratantnih krema.

Blazinice za lice natapa u ledenu kokosovu vodu i zatim ih stavlja na lice, ostavlja da djeluju 5 minuta i ispire. Kaže da nakon toga ten izgleda zdravo i hidratizirano.

Zanosna manekenka otkrila je i da se najbolje opušta uz brazilsku glazbu i bossa novu, a dok se sprema za izlazak voli poslušati i Beyonce.

druge vijesti