HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koketni stil s mašnama, haljinama i majicama spuštenih ramena, perlicama i natapiranim frizurama već se nekoliko sezona provlači kroz sam vrh ljestvice hitova kad su moda i ljepota u pitanju. Polupodignuta frizura s mašnom te visoki natapirani rep u Barbie stilu najpoželjnije su frizure ovog modnog izričaja, a dok ih na svjetskoj razini redovito nosi zanosna Margot Robbie, u Hrvatskoj Barbie i koketni stil odlično predstavlja Minea.

Simpatična voditeljica i pjevačica na malim je ekranima zablistala u još jednom nevjerojatnom izdanju za koje je zaslužan Marko Grubnić, a dok su mnoge žene na prvu počele pretraživati dućane u potrazi za njezinom zanosnom haljinom s mašnom, druge su primijetile kako joj dobro stoji popularni visoki rep.

Minea kosa mašna frizura hello magazine croatia hrvatska visoki rep

Visoki rep uz pramenove u stilu devedesetih Minei fantastično stoji

Lijepa Minea u novoj epizodi popularnog showa koji vodi pojavila se odjevena u nebeski plavu mini haljinu spuštenih ramena, s velikom mašnom na prednjem dijelu.

PROČITAJTE: Minea zablistala u haljini koju je Paris Hilton nosila za druženje s Kim Kardashian

Ovu ultraženstvenu minicu, Minea je upotpunila sandalama s remenčićima i svjetlucavim kamenčićima te glamuroznom, svjetlucavom ogrlicom uz vrat.

Minea kosa mašna frizura hello magazine croatia hrvatska visoki rep

Kao točka na i stigao je visoki rep koji zgodnoj voditeljici odlično pristaje.

Kako napraviti visoki rep poput Minee?

Ključ ovakve frizure je bogati volumen pa prije svega operite i isfenirajte kosu uz pomoć proizvoda za dodavanje volumena.

Minea kosa mašna frizura hello magazine croatia hrvatska visoki rep

Zatim počešljajte prednji dio kose na sredinu i izvucite dva pramena koji će padati uz lice. Pričvrstite ih kopčom kako ne bi smetali, a zatim krenite na zalizivanje kose u visoki rep.

Rep pri vrhu natapirajte i zatim raspustite pramenove koji trebaju padati uz lice te ih uvijte od lica prema natrag.

druge vijesti