HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jeste li znali da Jennifer Lopez, Dua Lipa i Kim Kardashian obožavaju isti sprej za sjaj kose i da nije riječ o nedostižnom proizvodu rezerviranom samo za celebrityje, već da ga i mi možemo naručiti do Hrvatske? Sprej za kosu koji koristi Jennifer Lopez, žena za čijom kosom uzdišu žene od samog starta njezine karijere lagan je i ne masti kosu, a na vlasima ostavlja predivan sloj zdravog sjaja zbog čega frizura izgleda blistavo, glamurozno i baš onako kako bi trebala izgledati u svom najboljem izdanju.

sprej za kosu koji koristi Jennifer Lopez

 

Ovaj proizvod ne obožavaju samo poznate djevojke već i cure s TikToka koje su doznale da ga slavni koriste, a mi smo ga pronašli u omiljenom britanskom internet dućanu s kozmetikom, koji dostavlja i do Hrvatske.

sprej za kosu koji koristi Jennifer Lopez

Sprej za kosu koji koristi Jennifer Lopez stoji dvadesetak eura

Kako je kosa Jennifer Lopez izgledala tako nevjerojatno za vrijeme nastupa na Superbowlu, kosa Dua Lipe blistala na posljednjoj Met gali, a Kim Kardashian bez imalo muke “preživjela” stalna bojanja kose u sve moguće nijanse od platinasto plave pa do crne i sve do najnovije – medeno plave?

PROČITAJTE: Zašto se kosa tako brzo masti? Tri neočekivana razloga na koja možete utjecati

Za sve je zaslužan njihov zajednički frizer Chris Appleton koji na kosama svojih slavnih klijentica koristi sad već viralni sprej koji se nanosi nakon pranja na polumokru kosu.

sprej za kosu koji koristi Jennifer Lopez

Ovaj sprej zove se WOW, a takav mu je i učinak – kosi daje “stakleni sjaj” bez osjećaja težine i masnoće.

Gdje kupiti sprej za kosu koji koristi Jennifer Lopez?

Slavni dućan Cult Beauty u svojoj ponudi ima gotovo sve proizvode za njegu i stiliziranje kose nagrađivanog brenda COLORWOW, a sprej Color Wow Dream Coat Supernatural Spray, koji obožavaju Jennifer, Dua i Kim prodaje se u bočici od 200 ml po cijeni od 22.88 eura.

sprej za kosu koji koristi Jennifer Lopez

 

Idealan je za kosu koja se često tretira bojom i pramenovima te aparatima za stiliziranje.

Ako i vi želite holivudski sjaj u svojoj kosi poput slavne Jennifer Lopez, spomenuti proizvod možete naručiti ovdje.

sprej za kosu koji koristi Jennifer Lopez

druge vijesti