HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Otkako se pojavila na sceni, Rihanna je promijenila sve moguće boje i duljine kose i razno razne frizure koje su potaknule brojne trendove, no još je nismo vidjeli s njezinom prirodom kosom. Barem ne do sad. Ako vas je oduvijek zanimalo kako izgleda Rihannina prirodna kosa, pogledajte najnovije fotografije snimljene u trendi kvartu Tribeca u New Yorku u kojem je slavna pjevačica i poduzetnica odlučila pokazati kako izgleda bez perike i umetaka.

Na ovaj potez Rihanna se odlučila u povodu izbacivanja svoje prve linije za kosu Fenty Hair, kojoj se predviđa velik uspjeh, baš kao i svim njezinim dosadašnjim poduzetničkim pothvatima.

Rihanna Fenty Hair kosa frizura prirodna kosa Rihanne

Rihannina prirodna kosa oduševila fanove

36-godišnja zvijezda i majka dva dječaka napokon je odlučila dopustiti svima da je vide u njezinom prirodnom izdanju pa je sa zadovoljnim osmijehom na usnama prošetala ulicama New Yorka u casual outfitu koji je upotpunila zanimljivom Louis Vuitton torbicom.

PROČITAJTE: Rihanna lansira novi brend – Fenty Hair

Rihannina prirodna kosa je kratka i kovrčava, a bez obzira na to što često nosi perike i umetke, RiRi ju trenutno boji u plavu boju.

Rihanna Fenty Hair kosa frizura prirodna kosa Rihanne

Uz “novu/staru” frizuru, Rihanna je isfurala raskošnu bundu uz crne hlače te majicu s bretelicama ispod koje je provirivao crni čipkasti grudnjak.

“Sve što ste tražili, ništa što niste”, odličan je slogan koji stoji iza brenda Fenty Hair namijenjenog svim tipovima kose, s naglaskom na proizvodima za oporavak vlasi.

Rihanna Fenty Hair kosa frizura prirodna kosa Rihanne

druge vijesti