HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kažu da šiške u samo nekoliko trenutaka svakom licu mogu donijeti nevjerojatnu svježinu, a ukupnom izgledu žene pravo osvježenje i sasvim novi look. Obožavateljice šiški znaju da ih nije lako održavati, no isto tako dobro su upoznate s činjenicom da dobro odrezane šiške privlače komplimente, skidaju godine s lica i svojim vlasnicama donose mladenački i šarmantan izgled pa ne čudi što su u posljednjih nekoliko sezona visoko na ljestvici najtraženijih frizura u cijelom svijetu. Bardot šiške, baby šiške ili one u francuskom stilu – ove godine nose se apsolutno sve varijante. Ako imate poludugu kosu i tražite inspiraciju za novi look, pogledajte kako dobro izgleda Maja Šuput sa šiškama kojima se ovih dana pohvalila na svom Instagram profilu.

Maja Šuput sa šiškama

Maja Šuput sa šiškama izgleda odlično

Nove fotografije Maje Šuput prikazuju poznatu pjevačicu i poduzetnicu s novom frizurom. Poludugi bob, poznatiji kao LOB dorađen je raščešljanim valovima, a čelo slavne pjevačice sada prekrivaju repaste seksi šiške.

PROČITAJTE: Anti-trend rezerviran za cool djevojke – Baby šiške Olivije Rodrigo

Ovakav look Maji Šuput, koja često mijenja frizure no ne i boju kose, odlično pristaje, još više uz naglašen make up na očima i bež ruž na usnama.

Maja Šuput sa šiškama

Zgodna pjevačica novu je frizuru predstavila uz divnu haljinu boje vanilije sa zanimljivim drapiranim detaljima na boku, uz koju je odjenula crnu kožnatu jaknicu s golim ramenima.

Outfit je upotpunila crnim salonkama s otvorenim prstima te proštepanom crnom Chanel torbom.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024