HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Otkako je 2021. godine svijet ugledao spot “Good for You” koji je za Oliviju Rodrigo osmislila kreativna direktorica Petra Collins, mlada pjevačica u samo nekoliko dana dobila je status kul djevojke glazbene scene, a zbog njezine ljubavi prema retro estetici devedesetih i dovitljivim tekstovima, mnogi su je proglasili novom Alanis Morissette. 21-godišnja pjevačica danas izbacuje novi spot za pjesmu “Obsessed”, a fanovi ne mogu odlučiti jesu li više uzbuđeni zbog samog spota koji već u najavnim scenama izgleda nevjerojatno, nove pjesme ili nove frizure poznate pjevačice. Baby šiške Olivije Rodrigo novost su o kojoj se počelo pisati čim je glazbenica objavila prve prizore iz spota, a ne sumnjamo da će ovaj look mnoge njezine obožavateljice odmah poželjeti kopirati.

Olivia Culpo šiške frizura frizure hello magazine croatia hrvatska baby šiške Olivije Rodrigo

Baby šiške Olivije Rodrigo: anti-trend koji treba znati nositi

Dok su Birkin šiške i Francuske šiške i dalje dva najpopularnija stila iz svijeta frizura, baby šiške Olivije Rodrigo odlična su ideja za sve koji žele promjenu, a ne žele izgledati poput svake druge djevojke u prolazu.

PROČITAJTE: Jennifer Lawrence i Salma Hayek otkrile – Kad su svečane frizure u pitanju, tražit ćemo ovo

Ovakve su šiške u devedesetima nosile Angelina Jolie u filmu “Hakeri”, Drew Barrymore u privatnom životu i mlada Natalie Portman u kultnom filmu Luca Bessona pod nazivom “Leon Profesionalac”.

Olivia Culpo šiške frizura frizure hello magazine croatia hrvatska baby šiške Olivije Rodrigo

Takozvane baby šiške neke su djevojke tada nosile u ravnoj, neke u repastoj varijanti, a Olivia Rodrigo odlučila se za asimetričan repasti rez koji joj odlično pristaje.

Kako nositi baby šiške poput Olivije Rodrigo?

Ako želite iskopirati ovaj kulerski look, prije svega se dobro zagledajte u ogledalo i pokušajte se zamisliti s takvim šiškama. Pri tome vam može pomoći vaša kosa podignuta u rep koji možete saviti prema licu kako biste “lažirali” šiške i vidjeli stoje li vam.

Baby šiške najbolje pristaju ženama s ovalnim i srcolikim licem, dok bi žene s četvrtastim i okruglim licem trebale dva puta razmisliti kad je ova odluka u pitanju.

Baby šiške Olivije Rodrigo

 

druge vijesti