HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Fanovi pjevačice Domenice s nestrpljenjem iščekuju njezin novi spot, a simpatična glazbenica iz Vele Luke svako ih toliko razveseljava prizorima sa snimanja. S Instagram profila lijepe Domenice doznali smo da će u novom spotu blistati u atraktivnom zlatnom izdanju te prošetati Dioklecijanovom palačom, ali i da će nositi jednu hit frizuru koje se ovih dana ne mogu zasititi domaće i strane celebrity dame. Frizura pjevačice Domenice u spotu je apsolutno u skladu sa svim trendovima za 2024. godinu, a plavokosoj Dalmatinki odlično stoji.

Domenica frizura poluspuštena kosa wet look frizura hello magazine croatia hrvatska frizura pjevačice Domenice

Frizura pjevačice Domenice najpopularniji je glam look sezone

Wet look frizura ove se godine vratila na scenu nakon duljeg izbivanja, a već smo je imali prilike vidjeti na crvenom tepihu dodjele Oscara, ali i na brojnim svečanim događanjima u Hrvatskoj.

PROČITAJTE: Jennifer Lawrence i Salma Hayek otkrile – Kad su svečane frizure u pitanju, tražit ćemo ovo

Ovakav tip stiliziranja kose popularan je u nekoliko izdanja, od wet look valova pa do takozvanog hydra boba, a brojne poznate djevojke osvojio je izgled sa ravnom kosom i začešljanim gornjim i prednjim dijelom kose, s razdjeljkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Jennifer Lawrence sličnu je frizuru nosila na dodjelama Oscara ove godine, a u novom spotu nosit će je i Domenica.

Wet look frizura Domenice djelo je poznatog hrvatskog celebrity frizera

Zanosna Domenica u prizorima sa snimanja spota izgleda uistinu nevjerojatno, a za njezinu kosu i ovaj je put zaslužan domaći celebrity stilist u čiji salon već godinama hrle brojne poznate Hrvatice, Roman Milašinović. Za wet look zaslužna je Ana Čulić.

Ne sumnjamo da će frizura lijepe Domenice uskoro osvojiti gradske ulice.

druge vijesti