HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Gdje bolje predstaviti novu frizuru nego u Parizu? Miljenica generacije Z, Sydney Sweeney na reviji modne kuće Miu Miu osvanula je u atraktivnom izdanju sa svjetlucavim gaćicama tog brenda no još je više pažnje privukla njezina kosa. Bob frizura Sydney Sweeney drastična je promjena od dugačkih slapova kose s kojima smo ju navikli gledati u serijama “Euphoria” i “White Lotus”, a koje je nosila još od djetinjstva. Zgodna glumica sada se odvažila na veliki rez i najpopularniju frizuru godine, no odabrala je zanimljivo izdanje koje rijetko viđamo.

Sydney Sweeney kosa hello magazine croatia hrvatska bob frizura Sydney Sweeney

Repasta bob frizura Sydney Sweeney novi je pogled na najpopularniju frizuru 2024.

Dok je takozvani flip bob zahvaljujući Zendayi i Jennifer Lopez ovih dana najtraženiji u salonima diljem svijeta, jako dobro kotiraju i kovrčava bob izdanja i kraće frizure i poluduga kosa sa šiškama zavjesama, koketno nazvana kitty cut.

PROČITAJTE: Od laka koji je nosila britanska kraljica do cvjetnog parfema – Sydney Sweeney obožava ove beauty proizvode

Repasta bob frizura Sydney Sweeney, sa slojevima u raznim duljinama, stilizirana u namjerno neuredne nonšalantne valove svjež je pogled na taj trend, koji popularnu mladu glumicu predstavlja u novom cool svjetlu i odmiče od imidža “američke slatkice”.

Sydney Sweeney kosa hello magazine croatia hrvatska bob frizura Sydney Sweeney

Svi pogledi upereni u nju

Čim je stigla na reviju modne kuće Miu Miu, svi su se fotografi sjatili oko Sydney Sweeney.

26-godišnja Amerikanka koja ovih dana promovira film “Madame Web” u kojem glavnu ulogu ima Dakota Johnsson, opravdala je status nove filmske zvijezde samopouzdano pozirajući u svjetlucavim gaćicama brenda Miu Miu, topiću i oversized blejzeru koje je upotpunila crnim najlonkama, cipelama s platformom i otvorenim prstima te sunčanim naočalama.

Sydney Sweeney kosa hello magazine croatia hrvatska bob frizura Sydney Sweeney

Nova frizura bila je točka na i looka kojim je glumica osvojila Pariz.

 

druge vijesti