HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna tvrtka još slavnije Gwyneth Paltrow trenutno se nalazi u pravnim problemima. U javnost je izašla vijest da je Goop pod tužbom za kršenje prava. Uz povremenu lošu recenziju i šokove koje bi Gwyneth u javnosti izazvala svojim dosad neviđenim proizvodima (lascivnih naziva), tvrtka Goop do sada je uglavnom bila na dobrom glasu, no ova situacija mogla bi dovesti do niza sličnih optužbi.

Gwyneth Paltow hello magazine croatia hrvatska Tvrtka Goop pod tužbom zbog kršenja autorskih prava

Evo što sve znamo!

Goop pod tužbom za kršenje autorskih prava

Brend Goop Gwyneth Paltrow reklamira se kao “wellness borac” za seksualno zdravlje žena, a sada je optužen zbog kršenja autorskih prava.

PROČITAJTE: Gwyneth Paltrow koristi usluge holističkog plastičnog kirurga – Što to znači?

Goop, čije su seksualne igračke i *ona* svijeći s mirisom vagine poznate gotovo kao i fluid sa zaštitnim faktorom za lice, mogle bi naštetiti brendu.

Prema Business Insideru, tvrtka za seksualni wellness pod nazivom Good Clean Love Inc. tužila je Goop zbog kršenja autorskih prava za naziv “GOOD. CLEAN. GOOP”.

Zaštitni znak je prijavljen 2023. kako bi podržao nove proizvode iz kolekcije “kozmetike i dodataka prehrani” Gwyneth Paltrow. Ipak, kad je glumica i poduzetnica pod isti slogan odlučila uvrstiti i proizvode za promoviranje seksualnog zdravlja, došlo je do problema jer je tako stvorila sukob s brendom Good Clean Love Inc.

GOOP otkako je osnovan 2008. godine niže same uspjehe, no ova bi tužba Gwyneth Paltrow mogla koštati puno novca.

Kako bi zaštitio svoje ime i profit, Good Clean Love. Inc je 28. ožujka podnio tužbu za kršenje autorskih prava kako bi “spriječio katastrofalnu situaciju”.

Kako reagira Goop pod tužbom?

Sama Gwyneth Paltrow nije htjela ništa komentirati, a i njezini glasnogovornici bili su suzdržani.

Evo što su rekli u objavi za javnost:

“Goop obično ne komentira sudske sporove koji su u tijeku, ali s obzirom na optužbe, želimo da bude jasno da smatramo da je ova žalba neosnovana. Tržište je zasićeno robnim markama s nazivom “dobro, čisto”. Goopov ‘good.clean.goop’ dostupna je linija za njegu kože, tijela i wellnessa koja se prodaje u Targetu i Amazonu, a robna marka Goop poznata je po tim proizvodima. Stoga vjerujemo da će potrošači razlikovati Goop od mnoštva drugih “dobro čistih” proizvoda na tržištu. Stojimo iza naših proizvoda i ponosni smo što smo bili pionir u pokretu čiste ljepote.”

Kako će se ova priča razviti, tek ćemo vidjeti.

druge vijesti