HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Poznata oskarovka i osnivačica wellness brenda Goop voli naglašavati kako je zanima holistički pristup u svemu, a posebno kad su njega lica i tijela u pitanju. Ipak, to ne znači da 51-godišnja Gwyneth Paltrow ne odlazi pod nož kako bi zadržala mladolik izgled, već da koristi usluge takozvanog holističkog plastičnog kirurga čija joj filozofija odgovara. Tko je holistički plastični kirurg i po čemu se razlikuje od ostalih? Donosimo objašnjenje.

Gwyneth Paltrow holistički plastični kirurg

Holistički plastični kirurg posebno brine o oporavku i psihičkom stanju svojih (imućnih) klijenata

Julius Few plastični je kirurg s kojim surađuje Gwyneth Paltrow, a koji se ponosi neslužbenom titulom holističkog kirurga. Što to zapravo znači?

“Klijenti i kolege su me prozvali holističkim kirurgom nakon što sam predstavio svoje iskustvo kombiniranja kirurških, nekirurških i holističkih primjena za poboljšanje rezultata za ljepotu. To uključuje visokokvalitetnu medicinsku njegu kože koja je iskoristila prednosti prirodnih konzervansa pronađenih u botaničkoj medicini, koji se koriste već stoljećima.”, izjavio je sam Few.

PROČITAJTE: Obrnute brokule? Gwyneth Paltrow ima recept za najhrskavije povrće do sada

Iako će u konačnici holistički plastični kirurg koristiti mnoge iste instrumente i tretmane kao i drugi liječnici – ne postoji “holistička” alternativa botoksu ili poseban “holistički” skalpel –  naglasak je stavljen na njegu prije i poslije zahvata.

Gwyneth Paltrow holistički plastični kirurg

“Većina plastičnih kirurga razmišlja o pomlađivanju u smislu kirurških ili nekirurških primjena, ne uzimajući u obzir životni stil pacijenta, navike spavanja, razinu stresa, zdravlja sustava i načinu prehrane”, govori dr. Few. “Vjerujem da je ključno uključiti wellness aplikacije koje su stoljećima djelovale u moderne aplikacije kako bi se iskoristila prava sinergija za promišljeno pomlađivanje i prevenciju neželjenih promjena na licu, vratu i tijelu povezanih sa starenjem.”

“Dobar lifting lica bit će puno bolji uz bolju njegu kože, bolju prehranu i optimizaciju smanjenja stresa.”, riječi su stručnjaka.

Slavne dame poput Gwyneth Paltrow oduševljene su ovakvim pristupom na kojem ustraje omiljeni holivudski holistički plastični kirurg.

druge vijesti