HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jennifer Lawrence tvrdi da je za njezin izgled zaslužan vizažist, a ne plastični kirurg. Tijekom razgovora s Kylie Jenner za časopis Interview, oskarovka je odbacila nagađanja da je nešto radila na licu, pripisujući svoj novi izgled tehnikama šminkanja i starenju.

Mislim da je nevjerojatno što šminka može učiniti. Surađujem s Hungom Vanngom, koji iscrtava usne. Zovem ga plastičnim kirurgom, jer su svi u posljednjih nekoliko mjeseci otkad radim s njim uvjereni da sam operirala oči“, našalila se glumica.

Jennifer Lawrence tvrdi da se nije operirala, nego da je jednostavno ostarjela

Tridesettrogodišnja glumica je dodala: “Kažem ljudima: ‘Nisam imala operaciju očiju. Šminkam se.” Jennifer Lawrence je potaknula glasine o plastičnim operacijama na internetu nakon što se pojavila na Dior Fashion Showu izgledajući drugačije nego prije.

Unatoč tome što su mnogi korisnici društvenih mreža sugerirali da je stavila filere u usne te operirala nos, zvijezda “Igara gladi” istaknula je činjenicu da je sasvim normalno da vam se lice mijenja kako starite.

jennifer lawrence

Nakon što se pojavila na Dior Fashion Showu, počele su priče da je Jennifer Lawrence imala plastične operacije.FOTO: PROFIMEDIA

Počela sam glumiti s 19 godina, tako da su te slike prije i poslije usporedbe mene kad sam imala 19 i kad sam imala 30 godina. Odrasla sam, lice mi se promijenilo jer starim“, objasnila je.

Svi su mislili da sam operirala nos, a ja sam rekla: ‘Imam potpuno isti nos. Obrazi su mi se smanjili. Hvala vam što ste to spomenuli.’” Kylie Jenner, koja je počela pretjerano ocrtavati svoje usne kao tinejdžerica kako bi izgledale “punije“, uvjeravala je Jennifer da izgleda sjajno i podijelila svoje iskustvo s pričama o tome da se je „popravljala“.

Na kraju sam stavila filere u usne, ali isto je i sa mnom”, rekla je. “Vidim svoje fotografije kada sam imala 12 godina u usporedbi s 26 i ispada da imam drugačije popunjene obrve. Pitam se: ‘Kako možete uspoređivati moje 12-godišnje lice i reći da sam operirala vilicu i spustila kapke?‘”

Jennifer Lawrence do sada nije govorila o optužbama da se operirala, ali Kylie Jenner za to optužuju već neko vrijeme

Ovo je prvi put da se Jennifer Lawrence osvrnula na optužbe o plastičnim operacijama, ali Kylie Jenner se godinama brani od tih glasina.

modni brend kylie jenner

Kylie Jenner priznala je da je operirala grudi, ali tvrdi da na licu nije radila ništa.FOTO: Instagram/kyliejenner

Dok je nedavno priznala da je bila na operaciji povećanja grudi, reality zvijezda zanijekala je da je na licu radila išta drugo osim što je stavila filere. “Jedna od najvećih zabluda o meni je da sam bila nesigurno dijete i da sam imala toliko operacija da sam promijenila cijelo lice, što je laž”, rekla je u epizodi obiteljskoga showa The Kardashians. “Stavila sam samo filere“, zaključila je.

Kylie Jenner inzistirala je na tome da je oduvijek bila iznimno samouvjerena i da nikada ne bi učinila ništa da se drastično promijeni – pogotovo sada kada ima kćer.