HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kakve veze ima serija Suits sa šminkom? Neki od najomiljenijih likova koje smo imali prilike gledati u toj seriji zvijezde su nove kampanje poznatog kozmetičkog brenda e.l.f. Cosmetics, a nalaze se u dobro društvu – uz pjevačicu Meghan Trainor i slavnu Judge Judy. 

Kako su se Donna, Jessica i Louis našli u sudnici sa sutkinjom Judy i raznim poznatim imenima? Okupili su se u svrhu promoviranja pudera brenda e.l.f. Cosmetics, a moramo priznati da je rezultat urnebesan.

serija Suits, kozmetička kampanja ELF

Kako bi izgledala Serija Suits u svijetu kozmetike? Jako dobro

Ova neobična reklama privukla je zaista puno pažnje, a u njoj se drži suđenje protiv make up zločina koji mnogi rade prema svom licu, očima i ustima.

PROČITAJTE: Ovako izgleda beauty proizvod s listom čekanja od 45 000 ljudi – Po čemu je poseban?

Tu je porota u kojoj se nalaze sama poznata imena iz američkog javnog života, legendarna sutkinja iz dugogodišnje serije Judge Judy koja se prikazivala punih 25 godina te glumci koje je serija Suits svojedobno učinila još popularnijima.

serija Suits, kozmetička kampanja ELF

Slučaj? Sutkinja donosi prijekor uljepšavanja prekomjernog trošenja šminke i osuđuje svijet na nošenje pudera Halo Glow.

Što je zapravo Halo Glow?

Onima koji prate svijet kozmetike dobro je poznat indie kozmetički brend e.l.f. Cosmetics, kao i njihovi bestselleri među kojima se ističu primeri i puderi.

Halo Glow zapravo je “booster za kožu” koji se može nanositi na više načina, a koji koži daje prozračnu svježinu i mladenački sjaj.

U najnovijoj ponudi brenda e.l.f. Cosmetics stiže u Gloss, Glow & Go paketu proizvoda koji uključuje Halo Glow Liquid Filter, Lash XTNDR maskaru, Glow Reviver Lip Oil, Suntouchable All Set for Sun SPF 45 i Power Grip Primer.

serija Suits, kozmetička kampanja ELF

druge vijesti