HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jedan od glavnih „krivaca“ za gubitak svježine kože svakako je kolagen, „čuvar“ naše mladosti i ljepote. Ovaj prirodni protein, odnosno bjelančevina, zadužen je za čvrstinu i elastičnost naše kože ali, nažalost s godinama ga u organizmu imamo sve manje, što se prvo vidi na licu.

Znamo da se kolagen može nadoknaditi. Postoje brojni preparati i brojni sastojci koji boostaju kolagen, ali određeni sastojci doslovno brišu godine s vašeg lica. Jeste li probali Protinol™ i niacinamid? Protinol™ je inovativna i pionirska tehnologija koja aktivira čak dvije vrste kolagena za što snažniji efekt, omogućavajući efektnu anti-aging transformaciju kože! On duboko hidratizira kožu, smanjuje podočnjake i natečenost i na taj način uspješno se bori protiv znakova starenja, pružajući koži primjetnu punoću, volumen i čvrstinu. Nagrađen je slavnom nagradom Edison, a u Avon Anew Renewal Power kremi za lice ima ga 10 puta više nego u drugim Anew kremama. Niacinamid posvjetljuje i briše fleke i efikasno smanjuje pojavu sitnih bora na licu. Također, ovaj čudesni sastojak štiti kožu od slobodnih radikala, te se preporučuje umjesto vitamina C koji reagira na sunčeve zrake izazivajući pojavu fleka na koži.

Oba sastojka nalaze se u najnovijoj Avon Anew Renewal Power kremi. Zahvaljujući njima ova dnevna i noćna krema obnavlja milijune stanica kože, potiče dvostruko povećanje nivoa kolagena i čini kožu hidratiziranom.

Anew Renewal Power krema

Anew Renewal Power krema dostupna je u katalogu kampanje svibanj po cijeni od 19,50 €. 

O kompaniji Avon:

Avon se već 137 godina bavi ljepotom na drugačiji način. Avon je kompanija koja spaja ljude, koristeći snagu ljepote kako bi transformirao život žena na bolje. Milijuni nezavisnih Avon Ladies širom svijeta prodaju poznate brendove putem svojih društvenih mreža/kanala, gradeći vlastito beauty poslovanje u kojem slobodno raspolažu svojim radnim vremenom. Avon se zalaže za rodnu ravnopravnost, osluškuje potrebe žena, glasno govori o problemima i potiče pozitivne promjene. Preko Avona i Avon fondacije donirano je više od 1,1 milijarde dolara, s fokusom na borbu protiv nasilja nad ženama i raka dojke. Dio je grupe Natura & Co. Saznajte više na www.avonworldwide.com 

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01 6650 010 ili posjetite www.avon.hr 

Facebook stranica Avon Hrvatska: 

https://www.facebook.com/AvonHrvatska/ 

INSTAGRAM stranica Avona: @avonhrvatska 

You tube kanal Avona: https://www.youtube.com/@AvonHrvatskaOfficial 

druge vijesti