HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Dolaskom hladnijih dana stopala često, nažalost, postaju i zanemarena, no upravo je zima pravo vrijeme za uvođenje rutine njege naših stopala koja su zbog vrste, zatvorene, obuće i niskih temperatura, sklonija isušivanju i zadebljanju kože. Budući da stopala u zimskim razdobljima nisu izložena pogledima, često se u ovom razdoblju zna i preskočiti pedikura, inače glavni ljetni beauty tretman.

hansaplast

SOS rutina za hladnije dane

Zanemarivanje rutine njege stopala najčešće rezultira suhom, ispucalom i zadebljanom kožom, a ponekad takva tvrda i zadebljana koža može i boljeti te će na njoj prije nastati žuljevi. Srećom, rješenje postoji – SOS rutina za obnovu stopala je Hansplast intenzivna krema s urejom.

Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje izdvaja se po svojem moćnom sastavu i dermatološki dokazanoj formuli koja učinkovito potiče hidraciju kože i jamči dugotrajne rezultate. Osim ureje koja vezanjem vode na sebe, opskrbljuje kožu vlagom te sprječava njezino isušivanje, inovacija Hansaplast kreme protiv zadebljane kože je i Aquaporin tehnologija koja jamči učinkovitu hidraciju kože, čak i u dubljim slojevima epiderme. Ova klinički dokazana formula temelji se na gluko-glicerolu koji u stanicama kože dokazano (in-vitro) potiče stvaranje kanala za vodu tj. akvaporina.

hansaplast

Za optimalne rezultate i željenu meku i glatku kožu, Hansaplast intenzivnu kremu protiv zadebljanja s 20% ureje na pete i stopala umasirajte dva puta dnevno, ujutro i navečer, sve dok se u potpunosti ne upije. Vidljivo poboljšanje primjetno je nakon samo četiri dana primjene, dok će redovitim korištenjem suha i gruba koža zauvijek nestati.

hansaplast

druge vijesti