HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zaljubljeni ste u CHANEL mirisnu priču CHANCE koja već godinama osvaja u tri neodoljive boje i varijante luksuznog mirisa? Niste jedine, žene diljem svijeta već godinama luduju za parfemima iz mirisne linije CHANCE, a sada je na scenu stigla atraktivna novost, kao stvorena za ljubitelje tih bajkovitih mirisa. CHANEL CHANCE krema za ruke stiže u glamuroznoj kutijici sa sva tri mirisa – jer i vaše ruke zaslužuju samo najbolju njegu i dašak luksuza.

CHANEL Chance krema za ruke

 

CHANEL CHANCE krema za ruke sam je vrhunac luksuza

“Prilika. Stiže uz prasak. Spontano i veselo… Na vas djeluje opojno, vuče vas u vrtlog. Sada uzmite Chance u svoje ruke s CHANCE parfumiranim kremama za ruke”, govore iz CHANELA-a.

Ovaj set ograničenog izdanja sadrži tri kreme za ruke koje su nježno prožete cvjetnim notama
note triju mirisa: CHANCE, CHANCE EAU FRAÎCHE i CHANCE EAU TENDRE.

CHANEL Chance krema za ruke

Veseli i iskričavi CHANCE EAU FRAÎCHE ima pojačane oštar citron naglaske, koje osvjetljavaju njegovo srce od jasmina, prije nego što se elegantna i vibrantna drvenasta nota malo smiri po malo na koži.

Nota jasmina u CHANCE EAU TENDRE nježno se ugnijezdila u oblak glatkog mošusa, dok delikatno voćni akord grejpa i dunje dodaje oporost. Na kraju, CHANCE daje koži cvjetno-začinski miris u kojem su note ružičastog papra, isprepliću se jasmin, i amber pačuli.

CHANEL CHANCE krema za ruke  donosi mirisni trio koji osvaja

Ovaj trio podiže mirisni trag, dok se njegova fina, lagana formula delikatno topi na kožu kako bi ruke bile hidratizirane.

CHANEL Chance krema za ruke

Cijevi prikladne za putovanja lako stanu u svaku torbu, za novi način nošenja mirisa. Doživite to uvijek iznova, tijekom cijelog dana…

druge vijesti