HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hmmm… Možda upravo to može objasniti njezin nevjerojatan uspjeh ne samo na glazbenoj sceni, već i u svijetu mode i ljepote. Pjevačica Rihanna jedna je od najzanimljivijih celebrity osoba današnjice, a uz njezine brojne talente zanimljivi su i njezini hobiji. Rihanna voli horoskop te se u slobodno vrijeme dosta bavi njime, a strani mediji kažu kako joj upravo astrologija često služi kao nit vodilja za ono što će napraviti.

Rihanna hello magazine croatia hrvatska Rihanna voli horoskop

Rihanna voli horoskop i druženje s istomišljenicima

Pop zvijezdu Rihannu iskreno zanima astrologija pa se često se savjetuje s astrolozima kako bi stekla uvid u svoj život i karijeru.

PROČITAJTE: Nastup na svadbi indijskog milijunaša Rihanna naplatila duplo od Beyonce – Svatovi su oduševljeni, ali internet nije

Pjevačica s Barbadosa otvoreno prihvaća svoju duhovnu stranu i često uključuje astrološke simbole i referencije u svoju glazbu i modne kombinacije.

Rihannina fascinacija astrologijom otkriva njezino vjerovanje u moć svemira i utjecaj nebeskih tijela, a možda u tome leži i tajna njezinog uspjeha.

Rihanna i A$AP Rocky savršeno se slažu po horoskopu

Rihanna voli horoskop, a očito i on nju, pa joj u život često donosi priče kao iz snova. Rihanna i njezin partner te otac dvoje djece A$AP Rocky imaju natalne karte koje se toliko slažu da je to nevjerojatno, govore stručnjaci.

Ona je riba, a on vaga, oboje vole lijepo i jako su romantični, a nevjerojatno se slažu kako u pogledima na život, tako i kad je strast u pitanju.

Zanimljivo je da je A$AP Rocky dugo bio zaljubljen u Rihannu prije nego mu je dala priliku – možda su je njezini stručnjaci uvjerili da je vrijedan njezinog vremena.

Rihanna hello magazine croatia hrvatska Rihanna voli horoskop

druge vijesti