HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kad se ženi sin indijskog milijardera Mukesha Ambanija, u obzir dolazi samo najbolje. U sklopu svadbe koja je trajala nekoliko dana, mladenci Anant Ambani i njegova Radhika poželjeli su da im pjeva Rihanna pa je slavna američka pjevačica za basnoslovan iznos pristala na nastup od 40 minuta, koji joj je bio prvi nakon fantastičnog nastupa na Superbowlu prošle godine, koji je odradila tijekom druge trudnoće. Rihanna na indijskom vjenčanju nije bila jedina Amerikanka  – među gostima su se našli i brojni uglednici kao što su Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump i mnogi drugi.

Rihanna vjenčanje hello magazine croatia hrvatska Rihanna na indijskom vjenčanju

Rihanna je stigla uz ogromnu prtljagu i izjavila da se jako veseli posjetu Indiji, a zatim su uslijedile pripreme za show koji će mnogi pamtiti.

Rihanna na indijskom vjenčanju nastupila bosa

Slavna pjevačica na slavlje održano dan prije razmjene zavjeta stigla je u ružičastoj haljini s kapuljačom preko koje je prebacila tirkizni šal, a okupljenim novinarima rekla je kako obožava Indiju te da je sretna što je dobila priliku nastupiti jer 8 godina nije održala pravi koncert.

@fentyxg4l “The show was the best… I haven’t done a real show in 8 years, so I want to come back” 💕 #rihanna #badgalriri #rihannanavy #rihannafenty #riri #rihannavideo #rihannastyle #fentybeauty #rihannapregnant #rihannasuperbowl #rihannaindia #fenty #robyn #wedding #dance #india #love #queen #asaprocky #icon #diamonds #rihannadiamond #trendingvideos #viral #fyp #married #performance #indiandance #bollywood #anantambani #mukeshambani #diamonds #bollywood @Rihanna ♬ Praise Jah In The Moonlight – YG Marley

Pod rukom je nosila poklon koji je dobila za zahvalu.

PROČITAJTE: Je li RZA ljubomoran na brata? Rihanna otkrila kako je biti mama dječaka

Na samom nastupu nosila je skupocjenu zelenu čipkastu haljinu, ružičaste hlače i ružičastu kapu s dugačkim velom, a svih 19 pjesama izvela je bosonoga.

@diet_paratha But we stil aint got the new album #rihanna #rihannanavy #ambani #ambaniwedding #anantambani #radhikamerchant #india ♬ original sound – Diet Paratha

Svatove među kojima se našlo 1 900 “najbližih prijatelja i članova obitelji” Rihanna je oduševila izvedbom hitova “Rude Boy”, “Bi*ch better have my money” i “Birthday Cake” i drugih, no fanove na društvenim mrežama razočarale su snimke s raskošnog vjenčanja.

Rihanna na indijskom vjenčanju ljenčari, pisali su fanovi

Nakon što su se snimke s vjenčanja s budžetom od 15 milijuna dolara proširile internetom, mnogi su se počeli javljati sa sličnim komentarima – zašto je Rihanna tako lijeno odradila nastup za koji je dobila nevjerojatan iznos?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @__rihanna_queen___

Rihanna je za nastup na vjenčanju sina dobila nevjerojatnih 6.3 milijuna dolara što je dvostruko više od onoga što je za privatni nastup u Indiji dobila Beyonce.

Neke je zato razočaralo što na takvom nastupu nije dala sve od sebe, već je tek tu i tamo lagano zaplesala.

@diet_paratha But we stil aint got the new album #rihanna #rihannanavy #ambani #ambaniwedding #anantambani #radhikamerchant #india ♬ original sound – Diet Paratha

Najodaniji fanovi pokušali su obraniti Rihannu riječima da je ona cool i nonšalantna, a ne lijena, no to nije spriječilo lavinu razočaranih komentara koji se i danas gomilaju na internetu.

Nije ih impresioniralo ni to što je Rihanna krivo pročitala imena članova obitelji koja joj je platila milijune za nastup.

druge vijesti