HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Možete li od prve pogoditi u kojem je horoskopskom znaku rođeno najviše milijardera? Djevice koje vole biti najbolje u svemu, fokusirani i uporni Ovnovi ili Lavovi koje privači sve što je zlatno i imaju prirodno urođenu karizmu? Mnogi od ovih znakova na visokim su funkcijama u svojim tvrtkama no to ne znači da uživaju u bogatstvu koje im dozvoljava da rade što god požele. Horoskopski znakovi koji privlače novac zapravo imaju odlične komunikacijske vještine, a najveći broj milijardera rođen je u znaku – Vage! Bravo za njih!

Horoskopski znakovi koji privlače novac

Horoskopski znakovi koji privlače novac: Zašto je najviše milijardera rođeno u ovom znaku?

Bez brige, do ovog zaključka nisu došle djevojke koje se vole baviti astrologijom na TikToku već istraživači iz Velike Britanije koji rade za tvrtku Cashfloat, a koji su proveli istraživanje na uzorku od 286 milijardera koje je Forbes stavio na listu najbogatijih u 2022. godini.

PROČITAJTE: Tko bira smoothie, a tko krafne – Najdraži doručak svakog horoskopskog znaka

Najveći dio tih milijardera rođen je u znaku Vage uz koje se veže ugodna narav, inteligencija, izvrsne diplomatske vještine i ono što je izuzetno bitno – vještina slušanja onoga što drugi govore. Premda Vage ne vole donositi odluke, odlični su investitori, pokazuje istraživanje te znaju kako i gdje “nanjušiti novac”.

Giovanni Ferrero? Vaga. Kim Kardashian? Vaga. Ralph Lauren – također Vaga.

Tko se nalazi na drugom mjestu?

Kad su u pitanju horoskopski znakovi koji privlače novac i najčešći znakovi u kojima su rođeni živući milijarderi, na drugom su mjestu – Ribe!

Ribe su kreativne i imaju zaista zanimljivu maštu pa znaju osmisliti proizvode koji su ljudima potrebni, i to onda prodati.

Na trećem mjestu nalaze se Bikovi koji su tvrdoglavi i vrlo prizemljeni – kad nešto zamisle to uistinu znaju i ostvariti. Možda će vas zanimati da je slavni Mark Zuckerberg Bik u horoskopu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gray Malin (@graymalin)

Lavovi, Ovnovi, Djevice i Blizanci nalaze se u nastavku ovog popisa horoskopskih milijardera.

U kojem je znaku rođeno najmanje milijardera?

Premda je upravo u tom znaku rođen Jeff Bezos, jedan od naimućnijih muškaraca svijeta (nije li to ironično?), najmanje milijardera rođeno je u znaku Jarca.

Jarčevi su marljivi, ambiciozni i uvijek osjećaj da uvijek moraju dati “sto pedeset posto” u svakom zadatku no upravo zbog toga često rade za druge, a ne razmišljaju kako se samostalno uzdići na vrh, piše GQ.

Horoskopski znakovi koji privlače novac

To naravno ne znači da ne postoje milijarderi u znaku Jarca, kao i u svim drugim znakovima koji nisu navedeni pa nemojte gubiti motivaciju! Elon Musk je, primjerice, Rak, a Bill Gates Škorpion.

druge vijesti

Krie × Provir

Franka Batelić i Ivan Šarić zvijezde modne kampanje inspirirane ribarima

U duhu održane manifestacije 'Uz more, za more: Zelena misija', kojoj je cilj spašavanje Jadrana od ugroza odbačenih ribarskih mreža i ostalog najlonskog otpada, Krie Design predstavlja novu kolekciju Krie × Provir, koja je nastala u suradnji s projektom Provir, a koja slavi povezanost s morem i ribarsku baštinu. Ova kolekcija stavlja naglasak na održivost i ekološku svijest, kombinirajući tradiciju s modernim dizajnom.

Modne vijesti

16 lipnja 2024