HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Taylor Lautner, Harry Styles, John Mayer? Znate li tko je bio prvi celebrity dečko Taylor Swift? Slavna pjevačica imala je mnogo veza s dečkima koji su bili jednako ili u to vrijeme i poznatiji od nje, a svaki prekid veze slavno je iskoristila kako bi napisala novu hit pjesmu.

Popis poznatih muškaraca u koje se zaljubila Taylor Swift i dan danas zabavlja njezine fanove, koji pokušavaju spojiti “skrivene tekstove” s njezinim ljubavnim avanturama, a nas zanima znate li od prve s kojim je slavnim dečkom prvi put iskušala celebrity romansu?

Taylor Swift ljubavni život hello magazine croatia hrvatska prvi celebrity dečko Taylor Swift

Taylor Swift 2008. godinePROFIMEDIA

Prvi celebrity dečko Taylor Swift bio je…

2008. godine, kad je Taylor Swift imala 19 godina i već naveliko oduševljavala slušatelje i kritiku, plavokosa tinejdžerica zaljubila se u dečka iz tada superpopularnog američkog boy benda.

PROČITAJTE: Doznali smo koji je omiljeni parfem Taylor Swift – Slojevit je i zavodljiv poput nje same

To je bio ni manje ni više nego Joe Jonas, koji je tada slovio za “najzgodnijeg brata” iz grupe Jonas Brothers.

Taylor Swift ljubavni život hello magazine croatia hrvatska prvi celebrity dečko Taylor Swift

Braća iz grupe Jonas Brothers 2008.GETTY

Taylor i Joe su se zaljubili kad se ona pridružila dečkima na njihovoj turneji. Prvo su poricali vezu, a nakon što je Joe u jednoj emisiji izjavio da bi volio izaći na spoj s Taylor, stvari su postale javne.

Zajedno su se pojavili na dodjeli nagrada MTV Music Awards, što je tada bila VELIKA stvar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

Veza ipak nije predugo potrajala, a par se ogorčeno razišao.

Tko to tamo zove za prekid

Taylor Swift bila je jako ljuta nakon što ju je Joe ostavio, a detalje o prekidu ispričala je u emisiji Ellen DeGeneres.

Ojađena pjevačica otkrila je da ju je Joe ostavio pozivom koji je trajao samo 25 sekundi, što je razbjesnilo i njezine fanove.

Koje je pjesme Taylor Swift posvetila vezi sa slavnim dečkom iz grupe Jonas Brothers?

Taylor Swift Joeu je navodno posvetila pjesme “Much Better” i “Mr.Perfectly Fine” no fanovi smatraju da je mogao poslužiti kao inspiracija i za “Speak Now”, “Last Kiss” i “Better Than Revenge”.

Taylor Swift ljubavni život hello magazine croatia hrvatska prvi celebrity dečko Taylor Swift

Zanimljivo je da je Taylor danas jako bliska prijateljica sa Sophie Turner, bivšom suprugom Joea Jonasa, s kojom se posebno zbližila za vrijeme njihovog razvoda.

druge vijesti