Sigurno i vas zanima: Koliko zarađuje Anna Wintour?

Stiže odgovor na pitanje koje zanima sve zaljubljenike u modu.

05 kolovoza 2024

koliko zarađuje Anna Wintour GETTY
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Anna Wintour je nepo baby svijeta izdavaštva. Ona je kći urednika The Evening Standarda Charlesa Wintoura i pokćerka Audrey Slaughter, urednice časopisa koja je osnovala publikacije Petticoat, Honey i Over 21. Osim svog izdavačkog pedigrea, također potječe iz britanskog plemstva. Usprkos svemu tome, nema sumnje da je zahvaljujući svom nevjerojatnom smislu za prepoznavanje trendova postigla uspjeh i status ikone, a tome svakako pomaže i imidž nedodirljive kraljice svijeta mode koji je pažljivo kreirala. Koliko zarađuje Anna Wintour, pitanje je koje postavljaju njezini brojni fanovi, a na koje su nekoliko puta odgovorili Forbes i New York.

koliko zarađuje Anna Wintour

Koliko zarađuje Anna Wintour na godinu?

2011. godine časopis New York objavio je činjenicu da je od 2005. Wintour primala plaću od dva milijuna dolara godišnje kao glavna urednica Voguea. Nakon što je postala kreativna direktorica u Condé Nasteu, vjerojatno zarađuje i mnogo više od toga.

PROČITAJTE: Modna tajna Anne Wintour – Svi dizajneri svijeta žele da nosi njihove cipele no ona uvijek nosi iste

Ipak, u 2020. godini vjerojatno je bila podvrgnuta smanjenju plaća Condé Nasta za 10 % do 20 % za zaposlenike koji zarađuju 100 000 dolara ili više zbog smanjenja oglašavanja u pandemiji COVID-19. Nije poznato je li njezina plaća od tada porasla na visinu prije pandemije.

Anna Wintour doživjela šok nakon Diorove revije: Izgubljenu urednicu opkolili turisti

U svakom slučaju, svota je svakako – pristojna, a tu su i nevjerojatno luksuzni pokloni koje joj poklanjaju dizajneri i kozmetičke tvrtke sa svih krajeva svijeta.

koliko zarađuje Anna Wintour

Uz to, od tvrtke dobiva i 200 000 dolara godišnje za odjeću. Da, dobro ste pročitali.

druge vijesti