HELLO
Domagoj Kukec

Anja Alavanja, bivša voditeljica, objavila je zanimljivu pouku za svoje pratitelje.

Uz jako stylish fotke koje je objavila, na kojima nosi sivi outfit, Anja je opisala što znači biti freelancer.

Po definiciji, slobodni suradnik ili nezavisni profesionalac (engl. freelancer ili independent professional) se odnosi se na osobu koja samostalno izvršava zadatke ili upravlja projektima za tvrtku ili instituciju, a nije njihov zaposlenik.

Mama troje mališana odlučila se za freelance oblik zaposlenja, koji mnogi smatraju lagodnim, međutim, voditeljica navodi da to zapravo znači da radiš – uvijek.

Anja Alavanja

“Nitko vas ne upozori da biti free lancer ustvari znači svaki dan stići skuhati ručak. Nema tu ničeg romantičnog”, poručila je Anja pratiteljima.

Anja Alavanja inspirira svoje pratitelje

Anja Alavanja definitivno zna što znači baviti se takvim poslom i kakve joj izazove donosi, međutim, ova voditeljica briljira u svim područjima svojega života. Uspješna je majka, supruga, a i svaki posao koji prihvati, uspješno realizira. Svaku prepreku uspješno “preskoči”, te svojim utjecajem inspirira ljude.


Uvijek puna pozitive i dobrog duha, Anja ostaje jedna od najsimpatičnijih javnih osoba u Hrvatskoj.

druge vijesti

paklena posteljna

Paklena postelja u dvorištu: Diddyjev 15-metarski krevet izazvao zgražanje dok detalji o količini dječjeg ulja šokiraju javnost

Kada su se pojavile optužbe protiv Seana 'Diddyja' Combsa, nitko nije mogao naslutiti mračnu pozadinu njegovih luksuznih zabava. Video koji prikazuje 15-metarski krevet u njegovom dvorištu ubrzo je postao viralan, dok su detalji o njegovim bizarno dekadentnim "Freak Off" zabavama s tisućama boca dječjeg ulja zgrozili javnost. Krevet koji je svjedočio neizrecivom sada je postao simbol razvrata, a mnogi se pitaju – što sve skriva taj svijet izopačenosti koji je bio zaklonjen iza raskošnih kulisa?

Celebrity News

04 listopada 2024

Katy Perry, Orlando Bloom, album 143, promocija albuma, privatnost veze, medijska pažnja, kritike, loše ocjene, provokativni sadržaj, MTV VMA, glazbeni neuspjeh, fanovi, seksualni život, intima, skandali, slavne veze

Katy Perry očajnički pokušala iskoristiti Orlanda Blooma za promociju albuma, ali plan je propao

Katy Perry je u svojoj najnovijoj, očajničkoj igri pokušala iskoristiti vlastiti ljubavni život s Orlandom Bloomom kao mamac za promociju svog novog albuma 143, no taj potez joj se obio o glavu. Umjesto eksplozije interesa, uslijedile su negativne kritike, a provokativni komentari o njihovom seksualnom životu nisu uspjeli podići prodaju. Šokantne objave i intimni trenuci koji su trebali oduševiti fanove ostavili su mnoge zgrožene – Katy je pokušala sve, ali rezultati su bili katastrofalni.

Celebrity News

04 listopada 2024