HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Anja Alavanja Viljevac još uvijek ne želi pustiti da ljeto prođe. I apsolutno ju razumijemo.

Simpatična hrvatska voditeljica gotovo je cijelo ljeto 2023. provodi na moru, a fanove na Instagramu redovito razveseljava fotografijama u predivnim kupaćim kostimima, ali i duhovitim izjavama s kojima se mnogi mogu poistovjetiti.

Anja Alavanja sa sinovima uživa u ljetu 2023.

Lijepa voditeljica uspjela je godišnji odmor iskoristiti u punom smislu, no kao svaka mama dobro zna da je odlazak na more s mališanima slatka mješavina opuštanja i skakanja oko djece.

“Jedino dobro kod pješčanih plaža je to što po sat vremena ne čuješ – mama. Ali mi se jako štuca kod prvog pranja auta”, napisala je nedavno uz fotografiju u jednodijelnom žutom kupaćem kostimu.

Zatim objavila naizgled idiličnu fotografiju na kojoj pije kavu i dodala: “Idila je kratko trajala”.

Priču je potkrijepila drugom fotografijom u nizu, na kojoj mališani veselo skaču oko mame dok njezin najmlađi sin pokušava gurnuti ruke u šalicu mamine kave i u nju ubacivati grančice.

Anja Alavanja i sinovi

 

Anja Alavanja sa sinovima još nije krenula u shopping “jesenske opreme”

I dok iz svakog kutka iskaču reklame sa “back to school” programom, koji i djecu i roditelje podsjećaju da će topli dani ljeta uskoro završiti, Anja Alavanja Viljevac još nije spremna za taj podvig.

U najnovijoj urnebesnoj objavi zamolila je:

“Apeliram na medije da odgode priloge o kupovini školskog priloga; bilježnica, šestara, omota…nakon svakog jedan cvrčak prestane pjevati. Želim još par dana biti bosa, i da nam glavni problem bude tko je gdje ostavio svoju crocsu”.

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, celebrityja, kraljevskih dvora, glazbe, putovanja, serija i filmova donosi vam Hello! Croatia.

Jeste li već bili u kupovini školskog pribora?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...