HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mogu li dvije poznate pjevačice biti istinske prijateljice? Mia Dimšić i Domenica već su godinama nerazdvojne, a u njihovu ekipu spadaju i Hana Huljić i Andrea Andrassy. Simpatične pjevačice snimile su popularni TikTok video na temu jesu li moguća prava prijateljstva na estradi i uz šetnju uz more spomenule razne stereotipe, a možda i otkrile pokoju istinu o takvim odnosima.

Mia Dimšić i Domenica

TikTok video koji su snimile Mia Dimšić i Domenica nešto je što danas svakako morate pogledati ako se želite dobro nasmijati.

Mia Dimšić i Domenica o podmetanjima i podbadanjima među frendicama na estradi

Na snimci koju su Mia Dimšić i Domenica objavile na TikToku i Instagramu možemo vidjeti prijateljice u ugodnoj šetnji kako naizmjenično govore rečenicu “Mi smo prijateljice s estrade” te dodaju ono što bi za takav odnos bilo karakteristično.

PROČITAJTE: Nema ti ovega u Norveškoj – Domenica pokazala kako izgleda nedjelja kod nje doma

Domenica: “Mi smo prijateljice s estrade. Naravno da čuvam sve tvoje tajne, osim ako su predobar materijal za PR”.

Mia Dimšić: “Mi smo prijateljice s estrade, naravno da si mi sad predložila da snimimo video zajedno, ali ćeš ga staviti na svoj TikTok”.

Domenica: “Mi smo prijateljice s estrade – naravno da ću se veseliti tvojim uspjesima. Kad su se već morali dogoditi”.

Mia Dimšić: “Mi smo prijateljice s estrade. Naravno da ću prva izabrati kad će izaći moja pjesma pa tebi reći da tvoja ne može izać taj tjedan”.

Domenica: “Mi smo prijateljice s estrade. Naravno da ću prva uzeti svu najbolju robu iz svog ormara i onda tebi reći – uzmi što god želiš za nastup”.

Mia Dimšić: “Mi smo prijateljice s estrade, naravno da prava prijateljstva na estradi postoje”.

 

druge vijesti