HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jeste li na ovoj fotografiji već na prvi pogled prepoznali legendarnu hrvatsku Kraljicu Torcide? Lijepa tamnokosa djevojka, prepoznatljivih smeđih očiju i skladnih crta lica jedna je od naših najpoznatijih glazbenih imena – Doris Dragović! Fotografija na kojoj se nalazi Doris Dragović u mladim danima oduševila je fanove slavne pjevačice koja je nedavno razdragala srca velikim koncertom u Zagrebu svojim najvećim hitovima kao što su “Željo moja”, “Neću propast ja” i “Marija Magdalena”.

PROČITAJTE: U vintage stilu – Izašle odlične nove fotografije za rođendan Lane Del Rey

Uz retro fotografiju splitska diva podijelila je i mudre riječi koje joj je majka govorila u djetinjstvu. Doznajte koje su to!

Doris Dragović u mladim danima zvala se drugačije

Tamnokosa ljepotica nevjerojatnog glasa, koja već desetljećima osvaja Hrvatsku svojim pjesmama rođena je 16. travnja 1961. godine u Splitu, a pravo joj je ime Dorotea Budimir. Poznati glazbeni menadžer i producent Zoran Škugor zaslužan je što je na početku karijere promijenila ime u Doris Dragović, a navodno je upravo on osmislio i scenska imena za Jasmina Stavrosa, Vannu, Tonyja Cetinskog i mnoge druge poznate izvođače.

PROČITAJTE: Doris Dragović otvorila srce – Bila sam puna nesigurnosti

Na Instagram profilu poznate Dalmatinke ovih je dana objavila fotografiju na kojoj je Doris Dragović u mladim danima, u razdoblju koje pjevačicu podsjeća na majčine riječi.

“Kada sam bila dijete mama me učila: ‘Ćerce, nije važno šta ti je reka, nego tko ti je reka’. Od čovjeka do čovjeka razlikuje se upućena riječ. I to je cijela mudrost!”, napisala je Doris Dragović uz crno – bijelu fotografiju na kojoj kao mlada djevojka pozira odjevena u bijelu košulju, bez trunke šminke na licu.

Fotografija na kojoj je Doris Dragović u mladim danima privukla je oduševljene komentare

“Uvik najlipša”, “Ostala si uvik ista” i “Predivna i u dječjoj dobi”, samo su neki od komentara kojima su fanovi nagradili fotografiju na kojoj možemo vidjeti mladu Doris.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, glazbe, serija i filma čitajte na HELLO! Croatia.

druge vijesti