HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Poznata hrvatska pjevačica Doris Dragović u Primoštenu je još jednom očarala publiku svojim glasom i bezvremenskim hitovima.

Doris Dragović u Primoštenu otpjevala svoje najveće hitove

Koncert istinske dame naše estrade, Doris Dragović, centralni je događaj svakog ljeta, a i ove je godine bez daha ostavio brojne obožavatelje koji su satima pjevali, smijali se i pustili suzu uz najveće hitove legende hrvatske glazbene scene kao što su “Željo moja” i “Neću propast ja”.

Publika je oduševljeno pratila svaki trenutak koncerta koji je poznata hrvatska pjevačica, kao i svaki put, izvela punog srca.

Doris Dragović u Primoštenu oduševila pastelnim kompletom

Za nastup u Aurori, tamnokosa pjevačica odabrala je efektan komplet koji se sastojao od hlača ravnog kroja i bluze sa zanimljivim detaljima. Hlače koje se u popularnom ombre stilu prelijevaju iz nježno zelene u ljubičastu boju, odlično su se slagale sa satenskim topom u lila boji, koji uz padajući izrez ima i cvijet izrađen od istog materijala na desnom ramenu.

U svom prepoznatljivom stilu, pjevačica je outfit upotpunila visećim naušnicama i crvenim ružem za usne koji je s godinama postao njezin zaštitni znak.

Nakon samog koncerta u Primoštenu, Doris Dragović objavila je još jednu fotografiju na kojoj nosi elegantan pastelni outfit te najavila koncert u zagrebačkoj Areni.

“Ja doista volim svoju publiku i drago mi je što ovoga puta imam mogućnost ispuniti im želju i održati dva koncerta. Vidimo se u Areni, 25. i 26.11.”, napisala je Doris uz fotografiju koja je oduševila njezine fanove.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, glazbe, mode, ljepote, serija, filmova, putovanja čitajte na Hello! Croatia.

 

druge vijesti