Nova kolekcija Hippy Garden originalna je i trendi u isto vrijeme

Glamur i funkcionalni luksuz - ovako bi u nekoliko riječi mogli opisati novu kolekciju hrvatskog brenda Hippy Garden.

26 listopada 2023

hippy garden nova kolekcija
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nova kolekcija Hippy Garden zanimljiv je spoj trendi krojeva i prepoznatljivog stila modnog brenda koji obožavaju brojne Hrvatice.

Žena koja voli modu ne kategorizira ju po abecedi trendova već po stanju svog raspoloženja, a Đurđičinoj viziji rijetko tko može odoljeti jer nova kolekcija s potpisom “Hippy Garden” osvaja na prvu.

Nova kolekcija Hippy Garden donosi maksi torbe i glamurozne materijale

Poštujući kod brenda naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i kaputima upotpunjenim funkcionalnim maksi torbama i remenima. Svaki komad ove intrigantne kolekcije pomno je osmišljen pa tako iz generacije u generaciju brend Hippy Garden potvrđuje kako je ultimativni simbol modnog luksuza.

hippy garden nova kolekcija

Modeli asimetrična kroja, ravnih linija načinjeni su od umjetne kože i razbijaju predrasude o tome što sve crna boja i avangarda mogu biti ako ih prestanemo ograničavati u svojim glavama.

Nova kolekcija Hippy Garden suvremena je u svakom šavu

Kolekcijom dominira osjećaj suvremenosti u svakome šavu, a autorski print na lahor mekanom organdi materijalu miješa se s ghotic vijugama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom!

hippy garden nova kolekcija

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u HIPPY GARDEN trgovini na adresi Masarykova 5 Zagreb, sve novitete iz ponude brenda potražite i na FB i Instagram profilu: @hippygarden

hippy garden nova kolekcija

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024