HELLO
Domagoj Kukec

Bloom Tatarinov pravo je razigrano dijete koje voli plesati, a definitivno ima i ritma.

U domu Maje Šuput i Nenada Tatarinova uvijek vlada vesela atmosfera koju mali dječak definitivno upotpunjuje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Bloom Tatarinov oduševio plesom

Maja Šuput na svojem Instagramu objavila je video na kojem Bloom vješto pleše. Majin sinčić izašao je iz najpoželjnije igračke za kojom luduju svi dječaci – autića, i ponesen ritmom počeo je plesati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

”Vikend vibes. Ja po noći, on po danu. Samo muzika”, napisala je Maja u opisu videa na Instagramu. Očito je da je naša slavna pjevačica svoju strast prema glazbi prenijela na Blooma.

PROČITAJTE: Maja Šuput i Nenad Tatarinov u skladnim outfitima zablistali u Poreču

Vjerni pratitelji Maje Šuput komentirali su da njezin sinčić baš ima ritma. ”Fakat je u ritmu, ali skroz genijalno preciza”, ”Mala mamina kopija, baš je medeni”, ”Slatkić, kako super pleše prepun ritma”, samo su neki od komentara Majinih vjernih fanova.

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024