HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Legendarna glumica najpoznatija po ulozi u kultnoj sapunici Dinastija, Joan Collins, ne prestaje impresionirati svoje obožavatelje ni u dobi od 90 godina: ovaj tjedan otkriveno je da je još uvijek super fleksibilna.

Tijekom intervjua u emisiji Woman’s Hour na BBC Radiju 4, Joan je otkrila: “Još uvijek vrlo lako izvodim špagu“. Kada je voditeljica insinuirala da bi se Joan mogla pojaviti u Plesu sa zvijezdama, glumica je odbacila tu ideju, rekavši da su je to nekoliko puta pitali. “Šalite se? Nema šanse! Nekoliko su me puta to zamolili“, priznala je.

Za Joan Collins godine su samo broj

O tome kako održava svoju figuru kojom prkosi godinama, Joan je dala uvid u prošlosti. Kad je imala 81 godinu, glumica je otkrila da dvaput vježba s osobnim trenerom i pliva svaki dan.

Što se tiče njezinih nogu, zvijezda Dinastije je za You Magazine rekla: “Sretna sam što sam naslijedila noge svoje majke. Bila je plesačica“.

joan collins godine

Joan Collins tvrdi da svoje dobre gene duguje majci.FOTO: Profimedia

Podijelivši uvid u svoju strogu dijetu, Joan je otkrila: “Jedite junk food i izgledat ćete kao junk! Jedenje avokada, lososa, orašastih plodova i svježeg povrća stvarno pomaže vašem tenu“.

Što se tiče vašeg tijela, koristite ga ili ga izgubite! Toliko me ljudi pita: ‘Kako to uspijevate?’ Čvrsto vjerujem u kontrolu porcija kao i u tjelovježbu. Kad sam u Londonu, imam osobnog trenera – ili bi to trebao biti osobni tiranin? – koji dolazi dva puta tjedno. Ljeti plivam svaki dan i uvijek sam u pokretu. Ništa si ne uskraćujem – čokoholičarka sam – ali vjerujem da je umjerenost ključna.”

Glumica je u zadnje vrijeme imala neke zdravstvene probleme, ali ih je sve prebrodila

Joanina rutina održala ju je u dobrom zdravlju. U 2022. godini je imala problema s leđima, no pomogla joj je fizioterapija.

joan collins godine

Zvijezda Dinastije još uvijek oduševljava svojom živahnošću.FOTO: Profimedia

Glumica je također otkrila da je dva puta imala Covid, rekavši da je drugi put bilo “kao prehlada“, ali prvi put je bilo loše. Ipak, izvukla se i dočekala 90. godinu u odličnome zdravlju.

druge vijesti