HELLO
Domagoj Kukec

Joan Collins zna kako izgledati fantastično u dobi od 90 godina, i upravo je otkrila koliko malo joj treba da izgleda najbolje! Zvijezda serije “Dynasty” na Instagramu uvijek inspirira obožavatelje svojim blistavim fotografijama pored bazena.

Joan Collins

Joans Collins ne uživa samo u luksuzu

I dok neki možda misle da ona samo razmišlja o luksuzu i glamuru, upravo je otkrila tajnu koja pokazuje da je mnogo racionalnija nego što bi njezini obožavatelji možda očekivali! U razgovoru za “The Sunday Times”, legendarna glumica otkrila je da, iako ima iskustva s luksuznom modom, nije joj ispod časti pronaći dobar komad odjeće po povoljnoj cijeni.

Joan Collins

“Volim trgovinu ‘Target'”, priznala je, prije nego što je otkrila svoj novi omiljeni artikl iz te trgovine: “Kupaći kostim s leopard uzorkom koji sam objavila na Instagramu”, napomenuvši da je koštao 28 dolara. Zvijezda je nastavila: “Svidio se mnogima”, dodajući: “Svi su mislili da je Dolce i Gabbana.” Fotka je oduševila pratitelje.

Joan Collins družila se s mnogim dizajnerima

Unatoč pohvalama koje je primila za svoj look, u daljnjem razgovoru s “Timesom”, nije mogla ne sjetiti se dana kad se družila s nekim od najpoznatijih svjetskih dizajnera.

Joan Collins

“Oh, dok sam radila ‘Dynasty’, ponekad bih odlazila u Pariz, na primjer, kod Diora”, prisjetila se, dodajući: “Dobro sam poznavala Giannija Versacea. Versace mi je darovao nekoliko prekrasnih stvari koje i dalje imam.”

Navodeći neke od raskošnih darova, nastavila je: “Crna kožnata jakna prekrivena velikim zlatnim kovanicama. Suknja od filca s velikim vezenim zmajem na njoj, koju i dalje imam. Nekoliko jakni.”