HELLO
Domagoj Kukec

Rami Malek i Emma Corrin uhvaćeni su u intimnom izlasku u Londonu. Glumac iz hit filma “Bohemian Rhapsody” i dobitnica Zlatnog globusa za seriju “The Crown”, uhvaćeni su nedavno kako se ljube dok su šetali psa u parku.

Rami Malek

Emma Corrin je nosila bež mantil i traperice svijetlog tona, dok je Rami Malek nosio tamnu vestu i svijetle traperice. Oboje su nosili sunčane naočale.

Rami Malek u vezi sa slavnom nebinarnom glumicom

Rami Malek (42) i Emma Corrin (27), viđeni su zajedno na tribinama US Opena 8. rujna u New Yorku. Izvor je u kolovozu za PEOPLE izjavio da Rami Malek izlazi s Emmom Corrin od ranog ljeta, dodavši da se s dobro zabavlja s njom “i da su nježni”. Emma Corrin, koja koristi zamjenice they/them, potvrdila je svoj nebinarni identitet u intervjuu za Vogue 2022. godine. Na pitanje o seksualnoj orijentaciji, Emma Corrin je tada odgovorila: “Volim ljude”, spomenuvši izlaske s muškarcima i ženama.

Rami Malek

Emma Corrin i Ben AldridgeFOTO: PROFIMEDIA

2021. godine, Emma Corrin je povezivana s dizajnerom Ibrahimom “Ibbyjem” Njoyom kada su uhvaćeni kako se drže za ruke u Londonu. Rami Malek je ranije izlazio s kolegicom iz Bohemian Rhapsody Lucy Boynton i svoju vezu potvrdio je u siječnju 2019. Lucy Boynton bila je Malekov pratnja na dodjeli Oscara 2019. godine, a on je osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu Freddieja Mercuryja u filmu Bohemian Rhapsody.

Rami Malek

Rami MalekFOTO: PROFIMEDIA

“Lucy Boynton, ti si srce ovog filma, ti si nevjerojatno talentirana, osvojila si moje srce”, rekao je tada tijekom govora zahvale.

Rami Malek izlazio s kolegicom iz njegovog hit filma

Rami Malek i Lucy Boynton su se pojavljivali na dodjelama nagrada, hokejskim utakmicama i premijerama filmova u godinama koje su uslijedile. Sjedili su zajedno na Wimbledon Tennis Championships u Londonu u srpnju 2022. godine. U prosincu 2022. godine, Malek je uhvaćen kako šeće s kolegicom iz filma No Time to Die, Léom Seydoux, u Los Angelesu.

PROČITAJTE: Voljeli ste “The Crown”? Stiže serija o kraljevskoj obitelji Monaka koju rade pravi insajderi

Emma Corrin, koja je bila nominirana za Emmy i Zlatni globus za ulogu princeze Diane u The Crown, glumit će u miniseriji A Murder at the End of the World i Deadpool 3.

Rami Malek se pojavio kao nuklearni fizičar David Hill u ovogodišnjem filmu Oppenheimer, koji je treći film s najvećom zaradom u 2023. godini. Ovog mjeseca je nadmašio još jednu Malekovu ulogu, Bohemian Rhapsody, kao najprofitabilniji biografski film svih vremena.

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024