HELLO
Domagoj Kukec

Prodala je desetke milijuna albuma i jedna je od najuspješnijih glazbenica na svijetu, o kojoj se uči čak i na fakultetima. Zašto onda Lana Del Rey radi u restoranu brze hrane u Alabami?

Lana Del Rey radi u restoranu

Lana Del Rey radi u restoranu u Alabami

Iznenađujući video pojavio se na društvenim mrežama, prikazujući pjevačicu u radnom odijelu – s pločicom na kojoj piše njezino ime – kako radi iza šanka u restoranu Waffle House u Florenceu u Alabami.

Za sada se malo zna o iznenadnom ulasku zvijezde u ugostiteljske vode, iako ona često u svojim pjesmama napominje da želi običan život i da ne voli popularnost. Neki obožavatelji na društvenim mrežama govore da je Lana Del Rey dobila radno odijelo i identifikacijsku oznaku od zaposlenika u restoranu, pa je odlučila iskušati svoje sposobnosti u posluživanju hrane.

Lana Del Rey radi u restoranu

Fotografija jednog obožavatelja s pjevačicom kruži društvenim mrežama: “Sasvim slučajno naišao sam na Lanu Del Rey u Waffle Houseu ovog jutra!!!” napisao je kraj fotografije koja prikazuje Lanu Del Rey – pravim imenom Elizabeth Grant. Na fotografije se vidi da Lana Del Rey nosi tenisice, radno odijelo i identifikacijsku pločicu Waffle Housea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelreybr)

Lana Del Rey, koja ima 38 godina, jedna je od najuspješnijih pjevačica u posljednjih deset godina, s pet australskih broj jedan albuma. Ranije ovog mjeseca rasprodala je koncert u londonskom Hyde Parku za 65 000 obožavatelja. Procijenjena vrijednost njezinog bogatstva prelazi četrdeset milijuna dolara.

@loliitalana This woman is so random I love her #lanadelrey #lizzygrant #fyp #lanadelreystans #lana #ldr #wafflehouse #viral ♬ original sound – 𝐋𝐃𝐑🍒

Lana Del Rey radi u restoranu, već je izrazila interes za karijerom izvan glazbene industrije

Unatoč velikom uspjehu u glazbenoj karijeri, Lana Del Rey izrazila je interes za karijerom izvan glazbene industrije.

Kada je prihvaćala nagradu “Artist of the Decade” časopisa Variety 2021. godine, Lana Del Rey je izjavila: “Vrlo sam fleksibilna i shvatila sam da ako slijedite ono što vas zanima, bit ćete najkreativniji u tom polju. Čak i ako dobijete posao od osam ujutro do četiri popodne nakon što ste dobili nagradu za desetljeće karijere, trebate raditi ono što vam se čini ispravnim.”

druge vijesti