HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata lica hrvatske glumačke scene, Petra Kurtela i Katarina Baban prve dane ljeta provele su u šarmantnom Kastavu gdje su spojile poslovno s ugodnim.

Na Instagram profilu osvanule su fotografije na kojima Petra Kurtela i Katarina Baban plesnim pokretima poziraju pred pozornicom u Kastavu, a natpis uz razigranu objavu otkrio je što su radile na toj lokaciji.

Petra Kurtela i Katarina Baban u Kastavu

Petra Kurtela i Katarina Baban razveselile su publiku u Kastavu hit predstavom

Hrvatske glumice u Kastav su stigle kako bi na otvorenoj pozornici izvele predstavu pod nazivom “4 poze, sretan svršetak”, u produkciji umjetničkog teatra B*GLAD Production, a u sklopu manifestacije pod nazivom Kastafsko kultno leto.

Petra Kurtela i Katarina Baban u ovoj predstavi glume uz Borka Perića i Filipa Detelića, a tvorci je opisuju kao strastvenu komediju.

“Hit komedija, koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena i svih onih koji se tako osjećaju, dolazi na 31. Kastavsko kulturno ljeto! 𝐁𝐨𝐫𝐤𝐨 𝐏𝐞𝐫𝐢ć, 𝐊𝐚𝐭𝐚𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐚𝐛𝐚𝐧, 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐚 𝐊𝐮𝐫𝐭𝐞𝐥𝐚 𝐢 𝐅𝐢𝐥𝐢𝐩 𝐃𝐞𝐭𝐞𝐥𝐢ć nasmijat će vas do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna. Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme”, stoji u opisu predstave koju je publika iz Rijeke i Opatije imala priliku pogledati u Kastavu.

Prije predstave Petra Kurtela i Katarina Baban snimile su vesele fotografije za Instagram

Prije no što su nastupile na pozornici u Kastavu, Petra Kurtela, Katarina Baban i njihovi kolege snimili su fotografije koje je Petra Kurtela ovih dana objavila na Instgaramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela)

“Kad se razveseliš mjestu igranja predstave. Nije mi prvi put na Kastavskoj ljetnoj pozornici no svaki put se oduševim kao da je. Koliko je ovo lijepo?”, oduševljeno je napisala simpatična glumica.

Petra Kurtela i Katarina Baban u Kastavu Petra Kurtela i Katarina Baban u Kastavu Petra Kurtela i Katarina Baban u Kastavu

 

druge vijesti