Bezglutenska čokoladna torta Mirne Maras prava je poslastica: Evo recepta!
Prehrana bez glutena ne mora biti dosadna, a to dobro zna Mirna Maras.
20 studenoga 2024
Sladoled u kroasanu nedavno je predstavila popularna britanska pekarnica, a već je postao viralni hit!
Što ponuditi sladokuscima koji su već kušali sve? Svako ljeto donosi svoje ludosti, kako u modnom tako i u gastro smislu, a slastičarnice i pekarnice diljem svijeta stalno se trude osmisliti najnovija iznenađenja koja će oduševiti vjerne posjetitelje i privući turiste.
Neko vrijeme veliki hit je bio sladoled u kornetu poslužen u obliku cvijeta, zatim su tron preuzeli cruffini, hibridi kroasana i muffina pa spoj krafni i kroasana i tako dalje…
Ovo ljeto rezervirano je za jednu simpatičnu ludoriju kad su deserti u pitanju, a koja se zove – sladoled u kroasanu! Kako se toga nitko nije prije dosjetio?
Jednostavna, ali genijalna poslastica pod nazivom sladoled u kroasanu trenutno je veliki hit u Londonu, gdje ju je nedavno predstavila popularna pekarnica pod nazivom British Patagonia.
View this post on Instagram
U toj pekarnici rade vrhunski slastičari i pekari koji svako toliko svoje vjerne goste vole iznenaditi nekim novitetom. Sladoled u kroasanu u njihovoj izvedbi svaki dan privlači brojne posjetitelje na njihova vrata, a zahvaljujući svojoj fotogeničnosti, postao je i viralni hit.
British Patagonia svoj ukusni sladoled u kroasanu poslužuje na terasi, kako bi doživljaj bio još bolji. U jedan od svojih slasnih kroasana iz starinskog aparata za sladoled istiskuje se optimalna količina te ledene poslastice, a zatim na red stižu preljev od lješnjaka ili pistacija, i sitno sjeckana pistacija.
View this post on Instagram
Sladoled s okusom pistacija trenutno je najpopularniji, no okus čokolade također je vrlo tražen. Kako glasi službeni naziv ove poslastice? Icecrone!
Biste li vi isprobali ovakav desert?
Još vijesti iz svijeta hrane, putovanja, mode, ljepote i života slavnih osoba čitajte na Hello! Croatia.
Ana Gruica oduševila pratitelje plesom i vježbama uz Siu: "Brutalno vojnički, samo jako!"
21 studenoga 2024
Knjiga 'Hip-hop je povijest' vodi nas kroz 50 godina glazbenog pokreta, uz osobne anegdote i detaljnu analizu ključnih trenutaka žanra.
21 studenoga 2024
Anja Alavanja otkrila recept za shashuku, savršeno jelo za svaki obrok.
21 studenoga 2024
Slavko Sobin obilježio je rođendan na Tenerifima uz planinarenje i spektakularne prizore.
21 studenoga 2024
Ako se poznate Hrvatice pita, boja vina još uvijek je itekako u trendu.
21 studenoga 2024