HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznati hrvatski gastro bloger i hedonist, Domagoj Jakopović Ribafish, nedavno je otkrio svoje novo omiljeno utočište u srcu Siene u Toskani. Na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju ispred Osterije Cice, uz komentar: Ribafishevo omiljeno mjesto za odmor i utjehu u centru Siene, Toscana…

Možda je Ribafish ušao u Osteriju Cice s namjerom da kuša autentičnu toskansku kuhinju. Nakon prvog zalogaja pappardella s divljači, moguće da je uzviknuo: “Ovo je bolje od mamine kuhinje!” A možda je i pokušao nagovoriti osoblje da ga usvoje kao stalnog degustatora.

Naravno, nije prošlo nezamijećeno da je ime restorana izazvalo osmijeh na Ribafishevu licu. Osteria Cice? Dobre cice i još bolja hrana!

Osteria Cice, smještena u povijesnom centru Siene, poznata je po tradicionalnim jelima i ugodnoj atmosferi. Nakon Ribafishevog posjeta, vlasnici bi trebali razmisliti o uvođenju posebnog “Ribafish menija” koji bi uključivao njegove omiljene delicije.

PROČITAJTE: Ova slana štrudla s vrganjima Kasandre Draganić osvojila je Ribafisha prije 6 godina

Nadamo se da će Ribafish nastaviti dijeliti svoje gastronomske avanture i otkrivati skrivena kulinarska blaga diljem svijeta.

druge vijesti