HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Naomi Watts i Billy Crudup su se vjenčali!

Slavna glumica sve je iznenadila kad je objavila fotografiju s vjenčanja za koje nije znala ni javnost, a vjerojatno ni brojni poznanici para.

Naomi Watts pohvalila se vjenčanjem na Instagramu

Naomi Watts proteklog je vikenda na Instagramu podijelila fotografiju svog posebnog dana, na kojem na stepenicama ispred vijećnice stoji ozarena lica, uz svog novopečenog supruga Billyja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

“Pobjegli smo i vjenčali se!”, napisala je zvijezda filmova The Watcher i King Kong uz šarmantnu fotografiju događaja koji je par odlučio sakriti od očiju javnosti.

Naomi Watts na vjenčanju je blistala u vjenčanici s potpisom modne kuće Oscar de la Renta

54-godišnja glumica za svoje je vjenčanje sa zvijezdom serije “The Morning Show” odjenula romantičnu vjenčanicu od materijala koji izgleda kao da je izrađen od cvijeća, dok je mladoženja izgledao elegantno u jednostavnom tamnoplavom odijelu. Predivnu haljinu sa širokim naramenicama potpisuje Oscar de la Renta, a glumica je uz nju obula zlatne sandale.

Buket bijelog cvijeća i ponovno popularan crveni lak na noktima bili su dovoljni za svadbeni look za čistu peticu.

Naomi Watts vjenčanje

Naomi Watts i Billy Crudup zaljubili su se 2017. godine

Naomi Watts i njezin novovjenčani suprug upoznali su se na setu serije “Gipsy” i zaljubili. Svoju su vezu službeno potvrdili tek pet godina kasnije kada su zajedno prošetali crvenim tepihom na jednoj dodjeli nagrada, a njihov je Kupid navodno bio poznati voditelj i tvorac brojnih reality emisija, Andy Cohen.

Naomi Watts vjenčanje

“Osjećam se djelomično odgovornim za ovo”, napisao je Andy Cohen uz fotografiju s  vjenčanja Naomi Watts, ispod koje su se zaredale čestitke brojnih slavnih osoba.

Ovo je prvi brak Naomi Watts

Glumica Naomi Watts ima dvoje djece, a Billy jedno dijete iz prijašnjih veza, no za oboje glumaca je ovo prva bračna zajednica.

Još vijesti iz svijeta vjenčanja i showbiznisa koje vam donosi Hello! Croatia čitajte ovdje. 

 

druge vijesti