Damir Begović ekskluzivno za HELLO! o ružičastom odijelu u stilu “poklona sa stotinu mašnica”

Uvijek originalan i nevjerojatno zanimljivo odjeven, hrvatski dizajner Damir Begović i ovaj je put bio tema mnogih razgovora zahvaljujući svom ružičastom outfitu.

24 listopada 2024

damir begović dizajner twins elle style awards hello magazine hrvatska outfit kreacija dodjela nagrada lauba zagreb PRESS FOTO
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Damir Begović na još je jednom eventu pokazao svoj istančan modni ukus i smisao za modu koja ne poznaje spol. Miljenik hrvatske modne scene na glamuroznom eventu u Zagrebu pojavio se odjeven u ružičasto odijelo s blejzerom bogatog volumena koje je nastalo u suradnji s jednom mladom dizajnericom čiji rad Damir itekako cijeni. Damir Begović za HELLO! Croatia je otkrio sve o odijelu s mašnicama kojim je još jednom pomaknuo granice.

damir begović dizajner twins elle style awards hello magazine hrvatska outfit kreacija dodjela nagrada lauba zagreb

Damir Begović za HELLO!: Katarina Galović i ja napravili smo zanimljivu suradnju

I vas oduševljava ružičasta kreacija s mašnicama, koju je Damir Begović iskombinirao uz wet look frizuru i bijele tenisice i svjetlucavu torbicu?

PROČITAJTE: Damir Begović o ”bridal outfitu” – Inspiraciju sam potražio u Varteksu i sestrinom ormaru

Evo što je dizajner Damir Begović za HELLO! rekao na tu temu:

“Sinoć je bio moj deseti jubilarni Elle Style Award. Kada sam prvi put išao sam osvojio nagradu za najboljeg mladog dizajnera a sinoć sam bio prezenter za kategoriju najbolji dizajner “SHOW”. Odjenuo sam kreaciju mlade dizajnerice s TTF-a Katarine Galović”, otkrio nam je Damir.

“Njezin rad sam vidio prije par mjeseci na jednoj reviji i njezina jakna prepuna mašni mi je ostala u sjećanju. Čuo sam se s njom i predložio joj da napravi takve hlače jer bih ja to u kompletu odjenuo na crveni tepih. Ona je pristala tako da smo ostvarili malu suradnju na ovom looku. Ispalo je da sam se odjenuo kao poklon zbog stotinu mašnica koje su povezane na odijelu upravo zbog mog desetog slavljeničkog dolaska na ESA”, dodao je mladi dizajner.

Dodjela nagrada Elle Style Awards 2024 održana je u Laubi, a pojavio se “svatko tko je netko” iz svijeta mode i ljepote.

damir begovic

druge vijesti