HELLO
Domagoj Kukec

Poznati hrvatski dizajner Damir Begović pojavio se na eventu i ostavio sve prisutne bez daha.

Damir, poznat po svojim nevjerojatnim kreacijama koje su popularne diljem svijeta, ni ovaj put nije propustio biti najbolja verzija sebe.

U Hrvatskom narodnom kazalištu, dizajner je odjenuo svjetlucavi outfit. Odabrao je svjetlucavu krem majicu, koju je upario s crnim svjetlucavim kratkim hlačicama. Na bijele najlonke kombinirao je crne balerinke, a bijele rukavice dale su dodatnu dozu profinjenosti. Svu pažnju ukrao je glamurozan plašt kojim se ogrnuo ovaj legendarni dizajner.

Cijeli ovaj outfit u potpunosti je dizajnirao legendarni Damir.

Damir Begović

Ova posebna prigoda, za novu kolekciju dizajnera Ivice Skoke, dodatno je upotpunjena Damirovim prisustvom.

Damir Begović ostavlja nas paf!

Damir Begović

Ovaj modni virtuoz nas svojom kreativnošću ne prestaje iznenađivati. Svojom hrabrošću, talentom i šarmom ostaje jedna od najunikatnijih, najbolje odjevenih i najupečatljivijih osoba u Hrvatskoj.

Damir Begović

Uz to, Damir pomiče granice mode – na bolje. On neke tradicionalno ženske odjevne komade kombinira na način da im dodaje osobni štih. Svakim svojim javnim pokazivanjem dokazuje da moda nema spol, nema granica, te je bezvremenska i dostupna svima.

PROČITAJTE: Smiju li muškarci nositi haljine?

Damir Begović

Jedva čekamo što će nam novo ova modna ikona pripremiti – te ostaviti sve prisutne šokirane svojim nevjerojatnim umijećem dizajniranja kreacija o kojima se priča i godinama nakon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damir Begović (@damir__begovic)