HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Skijanje se s pravom smatra sportom za one koji si takav luksuz mogu priuštiti jer uz smještaj valja uključiti i obavezne dnevne troškove te poprilično skupu opremu, bilo da ju unajmljujete ili kupujete. Razmišljate o skijanju ali ne znate kako ćete to putovanje ugurati u svoj budžet? Sigurno će vas zanimati popis na kojem se nalaze najjeftinija skijališta za 2024. godinu.

najjeftinija skijališta za 2024 hello magazine croatia hrvatska gdje na skijanje

Vasilitsa, GrčkaINSTAGRAM: @xionodromika

Najjeftinija skijališta za 2024 . od Austrije do Japana

Ako žarko želite na skijanje, ali bez troškova zbog kojih ćete patiti još mjesecima, Timeout predlaže da proučite novi popis na kojem se nalaze izvrsna i pristupačna skijališta i fokusirate se na ona koja su u vašoj blizini.

PROČITAJTE: Koliko kalorija sagorijeva skijanje? Odgovor na pitanje koje zanima sve obožavatelje ovog sporta

Zahvaljujući istraživanju platforme za rezervaciju prijevoza Omio, koja je procijenila cijene karata za odrasle, mlade i djecu na skijalištima diljem svijeta, stiže lista na kojoj su najjeftinija skijališta za 2024. godinu. Neka su nam poprilično blizu.

najjeftinija skijališta za 2024 hello magazine croatia hrvatska gdje na skijanje

Babin Do, Bosna i HercegovinaINSTAGRAM: @skirentbjelasnica

Na prvom mjestu, s ulaznicama za odrasle koje koštaju samo 16,91 €, ulaznicama za mlade po cijeni od 11,93 € i dječjim kartama za mizernih 6,96 €, to je Vasilitsa, smještena u središtu Pindosa, u Grčkoj. Ovo odmaralište i dalje se može pohvaliti zadivljujućim vidicima i respektabilnih 530 m vertikalnog spusta.

Na drugom i trećem mjestu su dva japanska ljetovališta: Nukabira Gensenkyo i Akitaken – Tazawako. Popis također uključuje odredišta u Austriji i Sloveniji te Bosni i Hercegovini, koje hrvatski skijaši ne bi trebali zanemarivati.

Ovo su najjeftinija skijališta u svijetu za 2024. godinu.

  1. Vasilitsa, Grčka
  2. Nukabira Gensenkyo, Japan
  3. Akitaken – Tazawako, Japan
  4. Babin Do – Bjelašnica, Bosna i Hercegovina
  5. Javornik (privremeno zatvoreno), Slovenija
  6. Iwappara, Japan
  7. Bláfjöll, Island
  8. Trins, Austrija
  9. Sapporo Kokusai – Jozankei Kogen, Japan
  10. Do-Mi-Ski – Dolbeau-Mistassini, Kanada

druge vijesti

sergej deportacija

Skandal koji potresa estradu: Sergej Trifunović u ljubavnom kaosu, deportacija i optužbe za nasilje samo su vrh ledenog brijega

Sergej Trifunović, poznati glumac i kontroverzna figura javne scene, posljednjih mjeseci proživljava turbulentnu osobnu dramu koja je privukla pažnju medija. Njegov brak s 24 godine mlađom Riječankom Isidorom Mijanović, nekada predmet javnog interesa zbog njihovih izjava o ljubavi i povezanosti, sada se raspada u atmosferi skandala, optužbi i pravnih komplikacija.

Celebrity News

23 listopada 2024