Luksuz na pučini! Kako je domaći brend Duchess pretvorio milijunsku jahtu u modnu pistu?

Nova kampanja modnog brenda Duchess za sezonu jesen-zima 2024./2025. oduševljava spojem luksuza i mediteranskog šarma, snimljena na jednoj od najprestižnijih jahti Frauscher 1414 Demon u šibenskom akvatoriju. Vizualno impresivna, kolekcija odiše toplim nijansama ljeta, iako je namijenjena hladnijim mjesecima, a pozadina kraljevskog grada Šibenika samo dodatno naglašava eleganciju brenda. Ova kampanja najavljuje ekskluzivnu modnu reviju na Biograd Boat Showu, događaju koji spaja luksuznu modu i nautički svijet.

16 listopada 2024

Duchess FOTO: Zvonimir Ferina
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nova kampanja modnog brenda Duchess womenswear za sezonu jesen-zima 2024./2025. donosi spoj luksuza, elegancije i morskog ugođaja, snimljena na prestižnoj jahti Frauscher 1414 Demon u šibenskom akvatoriju. Ova impresivna sportska jahta, koja je prepoznatljiva kao jedan od simbola luksuznog života te korištena u mnogim holivudskim filmovima, uključujući franšizu o Jamesu Bondu, poslužila je kao idealna pozornica za modnu priču Duchess brenda.

Duchess

U pozadini snimanja, koje se odvijalo u blizini staroga grada Šibenika i njegovih povijesnih utvrda, grad i more savršeno su uokvirili temu nove kolekcije. Prema riječima dizajnerskog tima, ljeto i morski motivi bili su glavna inspiracija za novu liniju koja, iako namijenjena hladnijim mjesecima, odiše toplim bojama i krojevima koji podsjećaju na vedre ljetne dane.

PROČITAJTE: Modno glazbeni spektakl u režiji brenda Duchess oduševio je Karlobag

Kolekcija, sastavljena od luksuznih materijala poput svile, pamuka i pliša, izražava ženstvenost, jednostavnost i lakoću kombiniranja s drugim modnim komadima. Dominiraju nijanse plave, narančaste, crvene, zelene i zlatne – paleta koja priziva duh ljeta i mora.

Duchess

Važan element kampanje bio je Frauscher 1414 Demon, luksuzna sportska jahta koja je već godinama sinonim za stil i prestiž, a često se povezuje s modnim i filmskim svijetom. Ovaj model jahte korišten je u snimanjima za globalno poznate brendove kao što su Prada i Roberto Cavalli, kao i u modnim kampanjama Voguea u Monte Carlu i St. Tropezu. Prestiž ovog plovila dodaje posebnu dimenziju kampanji, spajajući eleganciju visoke mode s luksuznim načinom života na vodi.

Duchess

Duchess tim, na čelu s PR menadžericom Snježanom Schillinger, iskoristio je ovu jedinstvenu priliku da modnu viziju pretoči u jedinstvenu vizualnu priču, koja će svoju kulminaciju doživjeti na ekskluzivnoj modnoj reviji 25. listopada 2024. godine na Biograd Boat Showu, najvećem sajmu nautičke industrije u Europi. Ova prestižna manifestacija, koja slavi 26. godinu postojanja, bit će domaćin luksuznim brendovima poput Sanlorenzo i Beneteau Monte Carlo, dok će posebnu pažnju privući premijerno predstavljanje modela automobila Porsche Carrera 911.

Duchess

Za vizualnu estetiku kampanje zaslužan je umjetnički direktor Antun Tin Brišar, dok je fotografski dio povjeren Zvonimiru Ferini, čije fotografije bilježe ljepotu modela Lucije Beden u raskošnim kreacijama Duchess brenda.

Duchess

Ova kampanja ne samo da najavljuje novu kolekciju, već stvara sinergiju između mode, luksuza i mediteranskog pejzaža, te se očekuje da će zaintrigirati modne entuzijaste i ljubitelje ekskluzivnog načina života.

Duchess Duchess Duchess Duchess Duchess Duchess

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024